U sklopu priprema za novu ribolovnu sezonu koja počinje 1. travnja, u Sportsko-ribolovnom društvu “Bjelave” iz Čapljine prave i kalendar sportskih natjecanja. Sudeći po onome što je Večernji list doznao od Josipa Pjevca tajnika društva, dva sljedeća ljeta na ribolovnoj stazi na rijeci Krupi, u Parku prirode Hutovo blato, bit će vrlo živo.

 

“Već je izvjesno da ćemo biti domaćini Kupa Federacije za seniore i seniorke 17. lipnja. To će biti prvi puta da će se na Krupi natjecati i seniorke”, ističe Pjevac i najavljuje i jedno svjetsko natjecanje: “Očekujemo dobivanje organizacije svjetskog prvenstva za invalide i veterane u lovu ribe na plovak, koje će se održati 2013-te godine. Zbog nominacije planiramo skoro uređenje staze jer će nam u srpnju doći komisija Svjetske ribolovne federacije iz Rima. Ako se dobro pripremimo cijenimo da će dolazak biti samo formalnost, jer je ista komisija pregledala i primila stazu za svjetsko prvenstvo seniora čiji smo bili domaćini 2007. godine”.

Uz dva velika i zanimljiva natjecanja kako smo doznali od tajnika Pjevca, na Krupi će se ovoga ljeta održati i jedno kolo lige invalida i veterana BiH, kao i jedno pojedinačno natjecanje u okviru Premijer lige BiH.

Uglavnom, prema sadašnjim najavama i planovima, uz stazu na Krupi će ove i sljedeće godine biti vrlo živo.

 

bljesak.info

Nema komentara

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena zvjezdicom su obavezna.

Možete koristiti HTML tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>