Bloody Stars – “Elting” Čapljina (1:2)   1:7

 

Klepci – Staševica   (3:1)   3:2

Dvije od tri utakmice međukola na malonogometnom turniru Višići 2010. završene su prije otprilike sat vremena. U prvoj utakmici (21:00 h) momčad “Eltinga” iz Čapljine visokim rezultatom (7:1) pobijedila je momčad Bloody Stars. Obje ekipe ostale su na istom popisu igrača, odnosno za ovu utakmicu nisu dovodili pojačanja. Jedini, i to vodeći pogodak, za Bloody Stars postigao je Vjekoslav Sušić, dok je njegov suigrač, Nikola Matić, zaradio crveni karton. Ekipa “Eltinga” uspjela je preokrenuti utakmicu, a strijelci su bili: Ivan Knežević, Ervin Boškailo, Josip-Ilija Kalfić (3 gola) i Goran Barbir (2 gola). Protivnik u drugom kolu ekipi “Eltinga” iz Čapljine je ekipa Auto “Lijanović” Široki Brijeg, a ovaj susret na rasporedu je 24. 07. (subota).

Igrač utakimice: Josip-Ilija Kalfić (Coffi)

U drugoj utakmici susrele su se ekipe: Klepci i Staševica, a prolazak u drugo kolo izborila je ekipa iz Klepaca, kojoj je slijedeći protivnik ekipa Diskont pića “Bagatela” iz Metkovića. Ta će se utakmica igrati 25. 07. (nedjelja). Konačni rezultat utakmice bio je 3:2. Ekipa Staševice za ovu je utakmicu prijavila još jednoga igrača (Mario Batinović), ali ni on im nije uspio donijeti prolaz u drugo kolo. Ekipa iz Klepaca nije dovodila pojačanja za ovaj susret. Strijelci za ekipu iz Klepaca bili su Ante “na kvadrat”, tj. Ante Kraljević i Ante Galić, dok strijelac trećeg pogotka za Klepce nije zabilježen za zapisničkim stolom. Josip Gnječ bio je strijelac drugog gola za Staševicu, a strijelac prvog gola također je promakao očima naših djelatnika na zapisničkom stolu. Ovu su ujedno i prvi, mali propusti, našeg tima koji vodi zapisnike utakmica.

Igrač utakmice: Ante Galić.

Danas, petak 23. 07., je na rasporedu i treća utakmica međukola u kojoj će snage odmjeriti ekipe:

21:00 h Pogrebno društvo “Dugandžić”Crveni đavoli

U 22:00 h odigrat će se revijalna utakmica.

Pobjednik ove zadnje utakmice međukola ide na ekipu Zašto da ne, a utakmice se igra 27. 07. (utorak).

Nema komentara

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena zvjezdicom su obavezna.

Možete koristiti HTML tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>