Jučer (07. srpanj) su na malonogometnom turniru Višići 2013. odigrane prve utakmice. Turnir su otvorili najmlađi sudionici, ekipe HNK Višići I i HNK Čapljina. U seniorskom dijelu turnira Caffe bar Brend/Sportplus bio je bolji od Caffe bar “Gaga” Mostar, dok je ŠD Bobanovo tijesno slavilo protiv Nereza.

Mladi nogometaši iz škole nogometa HNK Višići lagano su svladali vršanjake iz Čapljine. Prvo poluvrijeme završilo je bez pogodaka, da bi u drugom dijelu mali Všićani prebacili u višu brzinu. Za vodstvo je zabio Zlatko Malić, a na 2:0 je povisio Marin Lukanović. Za svoj drugi pogodak i krajnji rezultat pobrinuo se ponovno sjajni Zlatko Malić.

Za HNK Višići I nastupali su: Nikola Raič, Marin Lukanović, Šimun Škegro, Nedim Kerim, Marko Maslać, Zlatko Malić, Tomislav Blažević, Robert Dovedan i Jure Marić.

Za HNK Čapljinu nastupali su: Branimir Nikolić, Zvonimir Blažević, Zdravko Jarak, Vlado Dodig, Stjepan Jelčić, Marko Petković, David Urban, Šaćir Boškailo, Amin Rahić i Marko Blažević.

I prva utakmica seniorskog dijela turnira nije bila rezultatski neizvjesna. Caffe bar Brend/Sportplus već je u prvom poluvremenu stekao prednost od 3:0, a pogotke su postigli Dalibor Pudar (2) i Zrinko Markotić. Dalibor Pudar je u drugom poluvremenu svojim trećim pogotkom povisio rezultat na 4:0. Ekipa Caffe bar “Gaga” preko Luke Sutona smanjila je na 4:1, ali Zrinko Markotić pogodio je za konačni rezultat (5:1).

Za Caffe bar “Brend”/Sportplus nastupali su: Drago Bezer, Zvonimir Markotić, Zrinko Markotić, Dalibor Pudar, Darko Raguž i Ante Babić.

Za Caffe bar “Gaga” Mostar nastupali su: Marko Pehar, Vice Božić, Luka Suton, Nikola Božić, Dragan Krtalić, Josip Božić, Žani Buhovac, Ivan Knezović, Vedran Vukša i Marin Čović.

Posljednja utakmica bila je najneizvjesnija, a sastale su se ekipe ŠD Bobanovo i Nerezi. U vodstvo je prva došla ekipa ŠD Bobanovo, a strijelac je bio Toni Akrapović. Međutim, Darinko Radoš uspjeva poravnati rezultat i utakmicu ponovno vratiti u egal. Ali ponovno je večeras sjajni Toni Akrapović postigao pogodak, te tako svojoj ekipi osigurao pobjedu.

Za ŠD Bobanovo nastupali su: Viktor Topić, Igor Dujmović, Dejan Tolo, Toni AKrapović, Boško Jozinović, Mario Bilić, Anđelko Babić, Predrag Jurić i Martin Puljić.

Za Nereze su nastupali: Željo Dalmatin, Franjo Franković, Nikola Arar, Mato Miličević, Darinko Radoš, Zlatko Puškar, Darko Kovač i Stanko Doko.

 

 

 

{gallery}galerije_za_clanke/visici2013{/gallery}

 

{jcomments on}

Nema komentara

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena zvjezdicom su obavezna.

Možete koristiti HTML tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>