DSCN9080_800x600Večeras (ponedjeljak, 04. kolovoz) su odigrane dvije utakmice, jedna iz dječjeg dijela i druga iz seniorskog, dok treće utakmice nije bilo jer ekipa Općina Čapljina nije došla na natjecanje. Sutra (utorak, 05. kolovoz) igraju: HNK Višići-ŠN Adonaj Klepci (20:00 h), Caffe bar “Fenix”-Caffe bar “Hennessy” (21:00 h) i Unika/Plavci Metković-Caffe bar “Ćakula”

U dječjem dijelu turnira vidjeli smo utakmicu s pregršt pogodaka, a pobjedu je odnijela ekipa ŠN Limači Čapljina rezultatom 5:3 protiv HNK Višići. HNK Višići odlično su otvroili utakmicu i pogotcima Marka Maslaća i Krešimira Dugandžića poveli su 2:0. Međutim, ŠN Limači Čapljina uspjeli su se do poluvremena vratiti i izjednačiti rezultat preko Balde Krešića (2). U drugom poluvremenu Niko Njavro postiže pogodak za vodstvo ŠN Limači Čapljina, ali ubrzo to vodstvo anulira Krešimir Dugandžić (3:3). Pred kraj susreta Mirko Sušak i Petar Spajić donose pobjedu za ekipu ŠN Limači Čapjlina.

DSCN9126_800x600

DSCN9109_800x600

DSCN9108_800x600

DSCN9107_800x600

U prvoj, a i jedinoj večerašnjoj seniorskoj utakmici, također smo vidjeli jednu neizvjesnu i atraktivnu utakmicu. Konačan rezultat bio je 4:3 za ekipu Caffe bar “Afrika” Nerezi. Mato Miličević postigao je prvi pogodak na utakmici za ekipu Caffe bar “Afrika”, ali Dejan Tolo iz ekipe Caffe bar “Campari”/Digital trading postiže pogodak za izjednačenje. Međutim, taj rezultat nije dugo bio. Franjo Franković ponovno u vodstvo dovodi ekipu Caffe bar “Afrika” (2:1). Iako je ekipa Caffe bar “Afrika” postigla i sljedeći pogodak, rezultat je ponovno bio izjednačen. Naime, Marko Rudan (Caffe bar “Afrika”) postigao je autogol. To nije obeshrabrilo ekipu iz Nereza koja je ponovno došla u vodstvo. Ovoga puta Marko Rudan pogodio je na “pravi” gol za vodstvo ekipe Caffe bar “Afrika”. Na 4:2 povisio je svojim drugim pogotkom Mato Miličević, a za konačnih 4:3 zabio je Igor Dragičević, nakon što je ekipa Caffe bar “Campari”/Digital tranding uvela golmana-igrača.

U drugoj utakmici snage su trebale odmjeriti ekipe Općina Čapljina i MZ Svitava. Međutim, Općina Čapljina nije došla na utakmicu pa je službeni rezultat 5:0 za MZ Svitava.

Ekipe Caffe bar “Afrika” Nerezi i MZ Svitava su ujedno i prvi par četvrtfinala.

Nema komentara

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena zvjezdicom su obavezna.

Možete koristiti HTML tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>