DSCN9078_800x600Sinoć (subota, 02. kolovoz) su odigrane utakmice druge večeri repassagea na malonogomentnom turniru Višići 2014. Sve tri utakmice bile su neizvjesne, a pobjede su upisali ŠN Limači u dječjem dijelu turnira, te Fast food “Garfield”/Sušak promet i MZ Višići u seniorskom dijelu. Večeras (nedjelja, 03. kolovoz) se igra zadnja utakmica repassagea između Vatrogasno Čapljina i Tip-top, dok će Unika/Plavci Metković protiv MZ Višići odigrati utakmicu međukola kako bi se broj ekipa sveo na 16.

U dječjem dijelu turnira Baldo Krešić (ŠN Limači Čapljina) postigao je jedini pogodak u utakmici između ŠN Limači Čapljina i NK Neretva Metković.

Caffe bar “Classic” i Fast food “Garfield”/Sušak promet odigrali su uzbudljivu utakmicu, čiji je konačni rezultat bio 5:5. Strijelci za Caffe bar “Classic” bili su: Mario Jurica, Frane Jurković, Robert Bunoza i Dane Dominiković (2), dok su za Fast food “Garfield”/Sušak promet pogodili: Drago Jelavić (2), Petar Soldo, Ivan Barać i Goran Jerković. Ovo je ujedno i prva utakmica koja je završila raspucavanjem penala, a više sreće imala je ekipa Fast food “Garfield”/Sušak promet. Nakon prva tri penala rezultat je bio izjednačen, a u četvrtoj seriji Fast food “Garfield”/Sušak promet mijenjaju vratara što se pokazalo kao odličan potez. Penal je obranio Drago Jelavić, koji je zatim presudio Caffe bar “Classicu” sigurnim izvođenjem penala.

U drugoj utakmici tijesnu pobjedu upisala je ekipa MZ Višići protiv Caffe bar “Parni Valjak”. Krajnji rezultat bio je 3:2, a strijelci za MZ Višići bili su Ivan Cvitanović (2) i Mladen Đondraš. Za Caffe bar “Parni Valjak” oba pogotka postigao je Marin Raič.

Nema komentara

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena zvjezdicom su obavezna.

Možete koristiti HTML tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>