Utakmice MZ Čapljina 2011. iz dana u dan sve su kvalitetnije. I sinoć (četvrtak, 04. kolovoz) su odigrane tri utakmice, od kojih je jedna završila neodlučeno što je postalo uobičajeno za ovogodišnje izdanje malonogometnog natjecanja Mjesnih zajednica za čapljinsku općinu. Večeras (petak, 05. kolovoz) su na rasporedu dvije utakmice: Opličići-Struge/Gorica (20:00 h) i Klepci-Čapljina I. (21:00 h), dok je utakmica između MZ Višići i MZ Zvirovići/Prćavci odgođena.

 

Četvrtak (04. kolovoz)

Počitelj/Hotanj-Grabovine 1:2

Doljani-Trebižat 1:3

Gabela Polje-Čeljevo 4:4

 

MZ Počitelj/Hotanj i MZ Grabovine odigrale su prvu utakmicu u kojoj su pokazali čvrstu, mušku igru, te u kojoj nije manjkalo nervoze i protesta zbog sudačkih odluka, a na kraju susreta malo je i ´zaiskrilo´.

Grabovine su povele u prvom poluvremenu, ali MZ Počitelj/Hotanj izjednačavaju. Međutim, u drugom dijelu efektnim pogotkom petom Grabovine odnose sva tri boda.

U drugoj utakmici MZ Trebižat pobijedio je MZ Doljani, koji su za ovu utakmicu bili oslabljeni neigranjem 2-3 ključna igrača. Konačni rezultat ove utakmice bio je 3:1.

U trećoj utakmici gledatelji su mogli vidjeti pravu golijadu koju su priredili malonogometaši iz Čeljeva i Gabela Polja, a konačni rezultat ove utakmice bio je 4:4.

MZ Gabela Polje u ovu je utakmicu ušla oslabljena, odnosno imali su tek jednu zamjenu.

Nema komentara

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena zvjezdicom su obavezna.

Možete koristiti HTML tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>