U 22. kolu Druge lige Jug FBiH postignuto je 18 golova, s tim da su četiri ekipe sačuvale netaknutu mrežu (NK Sloga Lj, HNK Višići, FK Turbina, HNK Kupres), dok su gosti odnijeli 4 boda (pobjeda Brotnja i remi u derbiju Sloga U-Branitelj). Drinovci su ovo kolo bili slobodni.

 

 

Dvoboj vodećih momčadi na ljestvici završio je bez pobjednika. HNK Sloga Uskoplje na svojim Košutama nije uspjela pobijediti HNK Branitelj, koji je preko Ferenca došao u vodstvo. Domaćini tek pred sami kraj utakmice stižu do izjednačenja preko Jacksona. HNK Branitelj ovim remijem zadržao je 13 bodova prednosti ispred HNK Sloga, koja ima i dvije utakmice više od lidera prvenstva.

HNK Brotnjo u Vrapčićima je došlo do iznimno važnih bodova za priključenje vrhu ljestvice, dok je FK Lokomotiva izgubila važne bodove u borbi za ostanak. Brotnjo je tako, uz utakmicu manje, došlo na 4 boda zaostatka za trećeplasiranim Višićima.

Kupres je pobijedio Troglava i tako ga prestigao na ljestvici, dok su Ljubušaci minimalnim rezultatom savladali Grude. S ova 3 boda NK Sloga Ljubuški skočila je na 11. mjesto, te tako nakratko pobjegla iz opasne zone.

Rezultati

HNK Sloga Uskoplje – HNK Branitelj 1:1

HNK Višići – HNK Stolac 3:0

FK Turbina – HNK Rama 2:0

HNK Kupres – NK Troglav 2:0

NK SLoga Ljubuški – HNK Grude 1:0

NK Kamešnica – HNK Tomislav 3:2

FK Lokomotiva – HNK Brotnjo 1:2

Tablica

1. Branitelj 50

2. Sloga U 47

3. VIŠIĆI 37

4. Brotnjo 33

5. Turbina 32

6. Kupres 30

7. Troglav 28

8. Grude 28

9. Stolac 28

10. Kamešnica 24

11. Sloga Lj 23

12. Tomislav 22

13. Lokomotiva 21

14. Drinovci 20

15. Rama 17

Nema komentara

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena zvjezdicom su obavezna.

Možete koristiti HTML tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>