Početak Druge lige obilježile su tri gostujuće pobjede, te ukupno 22 postignuta pogotka, dok je utakmica Stolac-Drinovci odgođena. Jedno od iznenađenja je pobjeda Turbine u Konjicu protiv Igmana, dok je Brotnjo odnijelo tri boda iz teško osvojivog Kupresa.

Troglav je uspješno odradio gostovanju u Ljubuškom protiv novog drugoligaša, NK Bigeste. Konačni rezultat bio je 2:0 u korist Livnjaka. Turbina je u Konjicu razbila povratnika u ligu Igmana rezultatom 3:1, dok su Čitlučani došli do tri boda protiv neugodnog Kupresa. Grude su upisale sigurnu pobjedu na svom stadionu protiv Lokomotive, kao i Kamešnica protiv Klisa. Oba ova susreta završila su rezultatom 3:0. Najefikasnija ekipa na otvaranju je HNK Tomislav koji je na svom stadionu pobijedilo NK Slogu Ljubuški rezultatom 5:0, te tako zauzeo vodeću poziciju na tablici. HNK Sloga Uskoplje ne baš uvjerljivo igrom savladala je Višiće, a susret između Stoca i Drinovaca je odgođen.

Rezultati 1. kola

Bigeste-Troglav 0:2

Kupres-Brotnjo 1:2

Igman-Turbina 1:3

Sloga U-Višići 2:0

Tomislav-Sloga Lj 5:0

Kamešnica-Klis 3:0

Grude-Lokomotiva 3:0

Stolac-Drinovci odgođeno.

Nema komentara

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena zvjezdicom su obavezna.

Možete koristiti HTML tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>