Na stadionu Čaeri počelo je renoviranje postojeće svlačionice. Naime, ova svlačionica napravljena je prije 40-ak godina, a ´zub vremena´ uhvatio ju je odavno.

 

Stoga je uprava HNK Višići u suradnji s Mjesnom zajednicom odlučilo krenuti u popravljanje i nadogradnju ovoga objekta. Naravno sve to potpomognuto je i od strane čapljinskog načelnika, dr. Smiljana Vidića. Izvođač radova je tvrtka “Građevinarstvo Matić”.

Nova svlačionica zamišljena je tako da bi u prizemlju trebale biti dvije velike svlačionice, svlačionica za suce, WC, oružarnica, čajna kuhinja, dok bi na katu trebale biti dvije uredske prostorije, sala za sastanke i mali balkon.

Ovomo prilikom pozivamo sve ljude drage volje koji mogu financijski ili na bilo koji drugi način pomoći u izgradnji ovoga objekta da se obrate odgovornima u upravi kluba ili MZ. Također se ovim putem zahvaljujemo Ivici Blaževiću Ribi i njegovom ocu Neđi, te Goranu Falaku Mrći koji su malčerom ´sredili´ prostor iza južnog gola, kao i ravnanje terena valjkom. U planu je i sječa borova, zatrpavanje kanala, a možda i uređenje parkinga.

 

Nema komentara

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena zvjezdicom su obavezna.

Možete koristiti HTML tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>