“Sedmice” Eltinga i The Bangbros Teama za prolazak dalje

U sinoćnjim (nedjelja, 22. srpanj) utakmica na Malonogometnom turniru Višići 2012. odigrane su dvije utakmice, u kojima su prolaz među osam najboljih ekipa osigurali Elting i The Bangbros Team. Danas(ponedjeljak, 23. srpanj) su na rasporedu tri utakmice: Caffe bar “C2” Bijakovići-MNK Crni put (20:30 h), Staševica-MZ Čeljevo (21:30 h) i Caffe bar “Hennessy”-MNK Vid & Caffe bar “Polo” (22:30 h).

Elting i The Bangros Team za svoj prolazak u četvrtfinale tresli su protivničke mreže po 7 puta.  Ekipa Eltinga izbacila je Caffe bar “K3” Prenj. Prvi pogodak zabio je Ivan Knežević, a na 2:0 povisio je Ante Galić. Ali ekipu Caffe bar “K3” Prenj u igru vraća Aldin Muhamedović, svojim prvim od tri pogotka. Međutim, ubrzo nakon smanjenja vodstva, Josip Pear povisuje na 3:1 za Elting, te se s tim rezultatom otišlo na odmor. U drugom dijelu za 4:1 pogađa Zvonimir Galić. Neizvjesnost je vratio večeras izvanredni Aldin Muhamedović svojim drugim pogotkom. Da stvari ne izmaknu kontroli pobrinuli su se Elvis Pandurica koji je pogodio za 5:2, Ante Dominiković za 6:2, te Zvonimir Galić za 6:3. U zadnjim minutama Toni Akrapović smanjio je na 7:3, a svoj treći pogodak i hat-trick postigao je Aldin Muhamedović. Konačni rezultat utakmice bio je 7:4.

I u drugoj utakmici bio je gotovo identičan rezultat. Ekipa The Bangbros Tema pobijedila je 7:5 ekipu Caffe bar “Parni Valjak”. Na samom početku utakmice Matko Babić pogodio je za vodstvo The Bangbros Teama, da bi mladi momci nakon akcije iz slobodnog udarca došli do izjednačenja. Ekipa Caffe bar “Parni Valjak” došla je do preokreta, a strijelac je bio Pero Pervan, te se s rezultatom 2:1 za Caffe bar “Parni Valjak” otišlo na odmor. Caffe bar “Parni Valjak” odlično je otvorio drugo poluvrijeme, te su do povećanja prednosti došli preko Perice Jurića. Sredina drugog dijela donijela je pregršt šansi i pogodaka. Za smanjenje rezultata (3:2) pogodio je Nikola Borčić (The Bangbros Team), ali ponovno je Pero Pervan uzeo stvari u svoje noge i pogodio za 4:2. Ali tad počinje pad u igri ekipe Caffe bar “Parni Valjak”. Prvo je Mario Batinović (golman-igrač od početka drugog poluvremena) smanjio na 4:3, da bi poravnjanje donio Nikola Borčić. Za vodstvo The Bangbros Teama i novi preokret pogodio je Marin Mataga (5:4). Povećanje prednosti donio je ponovno Nikola Borčić, da bi Marin Mataga postigao i sedmi pogodak. Na /:5 uspio je smanjiti Mateo Nikše. Također treba istaknuti da je ekipi Caffe bar “Parni Valjak” sinoć nedostajalo par važnih igrača. Davor Brajković otišao je u Austriju na probu, dok su Mario Čerkez, Filip Barić i Bruno Papac igrali turnir MZ Čapljina 2012., te su se priključili tek pred kraj utakmice.