U organizaciji Hrvatskog nogometnog kluba Čapljina u subotu i nedjelju, 5. i 6. veljače, igrat će se prvi međunarodni kadetski nogometni turnir ”Čapljina 2011“ na kojem će sudjelovati mladi nogometaši uzrasta 1994. i 1995. godište. Cilj je druženje mladih nogometnih naraštaja, provjera njihovih igračkih kvaliteta i jačanje suradnje među nogometnim klubovima iz Hercegovine i Hrvatske.

Da je ovo jedno zaisto jako natjecanje pokazuje i sami popis  sudionika,  na kojem su uz domaćine, tj. mlade nogometaše HNK ”Čapljina” još i njihovi vršnjaci iz splitskog Hajduka, mostarskog Zrinjskog, Neretve iz Metkovića, čitlučkog Brotnja i momčadi Bigeste iz Ljubuškog. 

Sudionici turnira podijeljeni su u dvije skupine (skupina A: Čapljina, Hajduk i Bigeste i skupina B: Zrinjski, Neretva i Brotnjo) , a utakmice će se odigravati na nogometnim terenima Bjelave u Čapljini i u Višićima. 

Svečano otvaranje turnira je u subotu u 10:30 sati na stadionu Bjelave u Čapljini (uz postrojavanje sudionika skupu će se obratiti čapljinski načelnik dr. Smiljan Vidić koji je i glavni pokrovitelj međunarodnog turnira, a onda slijede susreti po skupinama. Tako će prvi susret u skupini A (igra se na stadionu Bjelave u Čapljini) odigrati HNK Čapljina i NK Hajduk Split (subota u 11 sati), a onda slijede susreti Hajduk-Bigeste (13 sati) i Čapljina-Bigeste (15 sati). 

U skupini B (igra se na stadionu u Višićima) također u subotu prvi će susret odigrati Zrinjski i Neretva (11 sati) , a onda slijede dvoboji Zrinjski-Brotnjo (13 sati) i Neretva-Brotnjo (15 sati). Pobjednici skupina igrat će u nedjelju u finalu (stadion Bjelave u 13, 30 sati) , a drugoplasirani u skupinama igrat će za treće mjesto (subota u 11 sati). 

Po završetku finalnog susreta uslijed će dodjela pehara i nagrada za najbolje momčadi te zahvalnice svim sudionicima turnira, a nagradit će se još i najbolji strijelac, najbolji igrač, najbolji vratar fair play momčad. 

Organizacijski odbor međunarodnog kadetskog  nogometnog turnira Čapljina 2011 poziva sve ljubitelje nogometa iz Čapljine i cijele Hercegovine da za vikend  prate dvoboje mladih nogometaša iz Hercegovine i Hrvatske.

ČA::portal

 

Nema komentara

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena zvjezdicom su obavezna.

Možete koristiti HTML tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>