U Gradskoj upravi Čapljina su donijeli odluka da svako dijete koje se upisuje u prvi razred osnovne škole na području Grada Čapljine besplatno će dobiti financijsku pomoć od 100,00 KM za kupnju udžbenika i školskog pribora. Također, svaki učenik pri upisu u Srednju školu Čapljina dobiva 200,00 KM bespovratnih sredstava.

”Gradska uprava Čapljine na čelu sa gradonačelnikom dr. Smiljanom Vidićem na ovaj način olakšava roditeljima visoke troškove koji su potrebni da bi svoju djecu poslali u školske klupe.” poručuju iz Gradske uprave.

Obavještavamo sve roditelje koji svoju djecu upisuju u prvi razred osnovne ili srednje škole da dostave potvrdu o transakcijskom broju žiro računa s pečatom banke kao i osnovne podatke odnosno ime i prezime djeteta i roditelja. Traženu dokumentaciju potrebno je dostaviti u upravu škole, a krajnji rok za dostavu dokumentacije je 11. rujna 2020. godine.  

izvor: capljina.ba

Nema komentara

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena zvjezdicom su obavezna.

Možete koristiti HTML tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>