Za nedjelju (09. veljače) je zakazana prozivka nogometaša HNK Višići na stadionu Čaeri u 15:00 h. Uz prošlosezonske igrače, vrata kluba otvorena su svakom igraču, a pogotovo mladićima iz našeg sela, koji žele igrati na Čaerima i pred našim vjernim navijačima Malčerima.

Očekuje se dolazak svih igrača koji su nosili dres u prvom dijelu sezone, osim Pere i Luke Menala koji su dres Višića zamjenili dresom BH prvoligaša NK Čapljine.

Nakon izvršene prozivke, igračima će se obratiti predsjednik kluba koji će istaknuti ambicije Višića u drugom dijelu sezone. Također će se predstaviti novi trener, dobro poznati bivši igrač Višića te dosadašnji trener višićkog omladinskog pogona – Josip Ilija Kalfić, koji će istaknuti plan priprema.

Pozivamo sve igrače, navijače i simpatizere kluba da u nedjelju dođu na prozivku i podrže naše nogometaše do novih uspjeha.

Nema komentara

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena zvjezdicom su obavezna.

Možete koristiti HTML tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>