Preksinoć (utorak, 23. studenog) u prostorijama motela Karaotok uprava HNK Višići na čelu s predsjednikom kluba Nedjeljkom Ivankovićem (Beli), sportskim direktorom Sanjinom Ragužom i službenim predstavnikom kluba u ligi Antoniom Blaževićem priredila je večeru i druženje svojim nogometašima koji su jesenski dio polusezone završili na odličnom 4. mjestu. Posebni gost na ovoj proslavi bio je čapljinski načelnik, dr. Smiljan Vidić.

 

Na večeru su pozvani i predstavnici mjesne vlasti, odnosno njezin predsjednik Julio Dugandžić, te njegova ´desna ruka´ Ivica Čamo, bivši proslavljeni golgeter ovoga kluba. Također je i načelnik općine Čapljina, dr. Smiljan Vidić svojim dolaskom uveličao ovu večer. Sportski direktor Sanjin Raguž u kratkom govoru ponovno se zahvalio i čestitao nogometašima na ovome uspjehu, koji ne bi bio moguć bez pomoći općine Čapljina.

Nakon toga, i načelnik je čestitao nogometašima i upravi kluba, a kao nagradu za doprinos ovome klubu, kapetan Andrej Zvono uručio je načelniku dres HNK Višići s brojem 47, koliko dr. Vidić ima godina.

Ukoliko nogometaši zadrže ovako visoku poziciju i na kraju sezone, uprava kluba s pomoći iz općine Čapljina nastojat će organizirati trodnevno putovanje na otok Hvar.

Nema komentara

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena zvjezdicom su obavezna.

Možete koristiti HTML tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>