Ministarstvo prosvjete, znanosti, kulture i športa Hercegovačko-neretvanske županije (HNŽ), uz financijsku podršku UNICEF-a i Dubai Cares fondacije, započelo je početkom listopada u Mostaru realizaciju projekata “Povećajmo mogućnosti djeci u BiH za rano učenje”, stoji u priopćenju iz Ureda za odnose s javnošću Vlade HNŽ-a.

Zahvaljujući dodatnom angažmanu Ministarstva, ovaj projekt bit će realiziran i na području Čapljine, Višića, Čerina, Jablanice, Konjica, Seonica i Čelebića, a planirano je uključenje još oko 300 djece. Prednost pri upisu imat će djeca koja do sada nisu uključena u program predškolskog odgaja, djeca s posebnim potrebama te djeca romske nacionalnosti.

Zainteresirani za sudjelovanje u ovom projektu prijavni obrazac mogu preuzeti na službenim stranicama Vlade Hercegovačko-neretvanske županije www.vlada-hnz-k.ba, navodi se u priopćenju.

 

(Fena) dk

Nema komentara

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena zvjezdicom su obavezna.

Možete koristiti HTML tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>