‘Engleska nikada neće imati bolju priliku za osvajanje svjetskog naslova’, izjavio je trener Tottenhama Harry Redknapp, koji tvrdi da je brazilska reprezentacija – precijenjena.

 

 

“Imamo odlične igrače, ovo je naše vrijeme i naša velika prilika”, izjavio je trener londonskog kluba za talkSPORT.

“Sjećam se kada smo na SP-u 1970. gledali Brazil u prvom krugu natjecanja i mislili ‘o moj Bože’. Nikada niste vidjeli takav nogomet. Bio je nevjerojatan. No, Engleska ove godine ima vrhunsku momčad, a jaka je i Njemačka”, dodao je Harry Redknapp.

Menadžer Tottenhama je mišljenja da je Brazil precijenjen, a vrijednost pojedinih brazilskih nogometaša, koji nisu uspjeli u Premiershipu – napuhana.

“Mislim da precjenjujemo mogućnosti Brazila. Svi mi mislimo da je Brazil fantastičan, ali jedan Elano nije uspio u Engleskoj, Robinho u Manchester Cityju, pa su ga se riješili. Gilberto Silva je bio veliki igrač Arsenala, ali Arsene Wenger je davno procijenio kako je vrijeme da ga proda”, secirao je Redknapp članove udarne postave Brazila i zaključio:

“Često precjenjujemo mogućnosti ovih igrača i mislim da i mi imamo sjajnu grupu nogometaša te da je ovo SP velika šansa za Englesku”.

izvor: net.hr

Nema komentara

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena zvjezdicom su obavezna.

Možete koristiti HTML tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>