HNK ČapljinaFK Željezničar Sarajevo 0:1

HNK GOŠK GabelaNK Neretva Metković 3:0

Jučer, četvrtak (29. 07.), su nogometaši HNK Čapljine u Međugorju odigrali pripremnu utakmicu protiv premijerligaša iz Sarajeva, FK Željezničara. Utakmica je završila pobjedom ´Želje´ (1:0). Nastupe za HNK Čapljinu ubilježilo je i par ´gaučosa´, koji su došli na probu. Važno je spomenuti da je Pero Menalo dobio skromnu minutažu (30-ak minuta u drugom poluvremenu), unatoč njegovim golgeterskim sposobnostima u pripremnim utakmica (po 1 gol FK Sarajevu i FK Mladosti iz Gacka). Možda je razlog ovako kratke minutaže bio taj da se vidi mogu li pridošlice iz Argentine zadovoljiti prvoligaške ambicije HNK Čapljine.

U srijedu (28. 07.) na stadionu Podavala u Gabeli, lokalni prvoligaš HNK GOŠK, ugostio je NK Neretvu iz Metkovića, koju je savladao rezultatom 3:0. Ovo je bila uzvratna utakmica, jer su se desetak dana prije toga istoimeni klubovi sastali u Metkoviću, gdje je pobjedu ostvarila NK Neretva (3:2). U oba susreta za NK Neretvu nastupili su Đure Raguž i Zvonimir Ivanković. Zanimljvo je da je u oba susreta Đure Raguž ušao nakon ozljeda suigrača. Naime, u prvoj utakmici Drago Jelavić (30. min) je u sudaru s igračem iz GOŠK-a ´razbio´ arkadu, dok je u drugom susretu (25. min) Filip Majić dobio udarac laktom u nos.

Nema komentara

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena zvjezdicom su obavezna.

Možete koristiti HTML tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>