NK Krajišnik Velika KladušaHNK Čapljina 4:0

 

Nogometaši HNK Čapljine jučer (subota, 14. 08.) su gostovanjem u Velikoj Kladuši  protiv NK Krajišnika otvorili novu stranicu prvoligaške sezone. Međutim, početak je daleko od dobrog, jer su čapljinski nogometaši poraženi previsokim rezultatom. Od dvojice naših Višićana, koji igraju za HNK Čapljinu, u ovoj utakmici nastupio je Damir Obad (kapetan) i to svega 20 minuta, dok je Pero Menalo zbog ozljede bedrenog mišića propustio ovaj meč. Naime, i Damir je zadobio ozljedu, odnosno upriličena mu je ´dobrodošlica´ u kojoj mu je laktom razbijena arkada. Kapetan HNK Čapljine odmah je prevežen u ambulantu, gdje mu je liječnički tim zašio arkadu.

 

Također su u ovoj utakmici nastupili i neki od Argentinaca, koji su sasvim sigurno još ´pod dojmom´ nakon ovoga gostovanja. Koliko će im trebati vremena za adaptaciju na b-h nogometne terene, ne znamo, ali znamo da bi bilo puno bolje kada bi mladi, domaći momci koji treniraju u HNK Čapljini dobili priliku igranja u Prvoj ligi FBiH. Logično je zapitati se da li je potrebno gomilati strance, bilo iz BiH ili s nekog drugog kontinenta, koji ne stvaraju rezultate. Da li bi bilo bolje pružiti priliku lokalnim, mladim nogometašima, kojih sasvim sigurno ima u dolini Neretve, da svoju plaću zarađuju u HNK Čapljini. Na kraju, sasvim sigurno je da će klub lakše snositi financijske izdatke tih nogometaša, koji će kroz dvije do tri godine zajedničkog igranja i treniranja donijeti rezultate, a i vratiti publike na tribine što je još bitnije.

Nema komentara

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena zvjezdicom su obavezna.

Možete koristiti HTML tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>