Regionalne novine HERC VJESNIK pokrenule su rubriku HERC ZAŠTITNO LICE koja za cilj ima promociju djevojaka iz cijele Hercegovine koje imaju prigodu da pokažu koliko su lijepe,šarmantne i zgodne te sve ono što ih krasi.

 

U svakom broju HERC Vjesnika na duplerici predstavljamo jednu od djevojaka koja nosi titulu HERC ZAŠTITNOG LICA za taj mjesec tj. za taj broj HERC Vjesnika. Uz to HERC ZAŠTITNO LICE najavljujemo i na naslovnici te u prilogu kojim i najavljujemo ovu rubriku.

Svaki broj HERC Vjesnika(mjesečnik) ima svoju djevojku kao HERC ZAŠTITNO LICE a onda ćemo na kraju godine od svih tih mjesečnih izabrati HERC ZAŠTITNO LICE za cijelu 2011. godinu. Bit će tu još nekih izbora djevojaka o čemu će se više znati nešto kasnije.

Stoga i pozivamo djevojke iz cijele Hercegovine da se prijave i tako se kandidiraju za HERC ZAŠTITNO LICE i tako se na poseban način uključe u svijet ljepote i modelinga.

Prijaviti se možete pozivom na broj 063 375-026(glavni urednik HERC Vjesnika) ili na mailove : maticfra@gmail.com i herc.vjesnik@gmail.com . Očekujemo vas.

Ovom prigodom predstavljamo djevojke koje su već ponijele tutulu HERC ZAŠTITNOG LICA. Naravno, kako sve to izgleda u puno vežem izdanju i na duplerici i naslovnici pogledajte u HERC VJESNIKU koji vas očekuje na svim kioscima.

Frano Matić, HERC Vjesnik

Ana Ljubić(20),Mostar: HERC ZAŠTITNO LICE za 11.broj HERC VJESNIKA(travanj/svibanj)

Ankica Buljubašić(18),Višići: HERC ZAŠTITNO LICE za 12.broj HERC VJESNIKA(svibanj/lipanj)

Ana Marija Madžar(22), Livno: HERC ZAŠTITNO LICE za 13.broj HERC VJESNIKA(lipanj/srpanj)


 

Nema komentara

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena zvjezdicom su obavezna.

Možete koristiti HTML tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>