U petak, 15. travnja u Dračevu će boraviti mostarsko-duvanjski i trebinjsko-mrkanjski biskup msgr. dr. Ratko Perić. U prijašnjem dogovoru sa župnikom don Ivicom Borasom biskup Ratko je prihvatio doći i održati posljednje predavanje za mlade u ovom korizmenom vremenu sa temom “Svjedočiti vjeru i po cijenu života”.

 

 

 

 

Budući da je taj dan posljednji petak korizmenog vremena, jer već u nedjelju započinje Veliki tjedan, Biskup je zaželio zajedno sa vjernicima ove župe proživjeti pobožnost Križnoga puta i slaviti svetu misu za sve njihove potrebe. Stoga pozivamo vjernike župe Dračevo da u što većem broju dođu u petak u 18 sati u župnu crkvu u Dračevu i zajedno sa svojim Biskupom – pastirom mole Križni put i slave svetu misu. Također je Biskup zaželio da na predavanju ostanu uz mlade i stariji, posebno bračni parovi, i svi koji žele duhovnu okrepu u ovim teškim vremenima. Radujemo se što će naš pastir biti među nama i očekujemo vas u velikom broju!!!

Nema komentara

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena zvjezdicom su obavezna.

Možete koristiti HTML tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>