Poznati parovi finala Lige Hercegovine; Čeljevo protiv Livna

fc5dee0557d5c28746f896256ed98905_LDanas je u prostorijama HT Eroneta, generalnog sponzora završnog turnira općinskih pobjednika liga mjesnih zajednica Lige Hercegovine 2015., održano ždrijebanje parova.

Goste, predsjedavajućeg i članove međužupanijske koordinacije Liga mjesnih zajednica, povjerenika ovogodišnjeg natjecanja i medije, pozdravio je predsjednik Uprave HT Eroneta Vilim Primorac

”U HT Eronetu poseban naglasak stavljamo na društvenu odgovornost i tako sponzorstvima i donacijama podržavamo ogroman broj projekata različitog karaktera, od projekata kulture, glazbe, humanitarnih akcija i naravno sporta.

Ovaj projekt kojeg smo podržali i lani, promovira prave vrijednosti; sportski duh, druženje i suradnju između općina. Iskoristio bih priliku te poželio sreću svim ekipama i naravno, neka najbolja pobjedi”, rekao je Primorac.

Potom je izvukao parove koji će igrati prema sljedećem rasporedu:

24. kolovoza

1. Čapljina – Livno

2. Stolac –Tomislavgrad

25. kolovoza

1. Mostar – Grude

2. Ljubuški – pobjednik drugog para (Stolac –Tomislavgrad)

26. kolovoza

1. Posušje – Široki Brijeg

2. Čitluk – pobjednik prvog para (Čapljina – Livno)

U četvrtak, 27.8. su na rasporedu polufinalne utakmice.

Ove će se godine sve utakmice kao i sama završnica Lige Hercegovine održati u Gradskom sportskom centru u Ljubuškom a svaki dan će se igrati po dvije utakmice, i to u 20.30 i 21.30 sati. Završna utakmica će se igrati u petak, 28. kolovoza u 22 sata.

U slučaju vremenskih nepogoda, utakmica će se igrati u Gradskoj dvorani Ljubuški.

caportal.net