Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Hercegovačko-neretvanske županije obavještava sve poljoprivredne proizvođače s područja HNŽ, koji u 2011. godini planiraju aplicirati za federalne novčane potpore iz oblasti poljoprivrede, da su dužni najkasnije do 15. studenog 2010. godine, izvršiti prijavu svih proizvodnji za koje namjeravaju tražiti potporu.

Prijava se može izvršiti u prostorijama Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, kao i na brojeve telefona: 513-215, 513-214 i 513-212. Također, prijaviti se može i u općinskim Službama za gospodarstvo.

Ova prijava ne znači da je istodobno podnesen zahtjev Službi ovog Ministarstva za izlazak na teren i sačinjavanje zapisnika. Rok za podnošenje ovog zahtjeva bit će propisan Naputkom za 2011. godinu.

Proizvođači koji ne izvrše prijavu planirane proizvodnje, u skladu sa Zakonom, neće moći ostvariti pravo na potporu u 2011. godini, priopćeno je iz Vlade HNŽ-a.

 

Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Hercegovačko-neretvanske županije

Nema komentara

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena zvjezdicom su obavezna.

Možete koristiti HTML tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>