b8259e37-3c04-dd90-7f74-a4202e050a86_JAVNA_RASPRAVAFederalno ministarstvo okoliša i turizma u suradnji s investitorom općina Čapljina i “JKP Čapljina” d.o.o. Čapljina, poziva zainteresirane subjekte u općini Čapljina, MZ i nevladine organizacije na javnu raspravu o ocjeni Studije o procjeni utjecaja na okoliš u postupku izdavanja okolišne dozvole za sanaciju postojećeg odlagališta komunalnog otpada “ADA” u općini Čapljina, investitora općine Čapljina i “JKP Čapljina” d.o.o. Čapljina. Javna rasprava održati će se u Sali općinskog vijeća (zgrada MUP-a) općina Čapljina, dana 24. veljače 2015. s početkom u 12:00 h.

Dokumentacija za izdavanje okolišne dozvole dostupna je na uvid u prostorijama Federalnog ministarstva okoliša i turizma – Sektor za okolišne dozvole, Ulica Marka Marulića br. 2, Sarajevo, kao i na web stranici ministarstva www.fmoit.gov.ba.

radio-capljina.com

Nema komentara

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena zvjezdicom su obavezna.

Možete koristiti HTML tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>