Projekt Coca-Colina podrška mladima je nacionalni program kompanije Coca‑Cola HBC B-H Sarajevo koji treću godinu zaredom prepoznaje, razvija, osnažuje i motivira na uspjeh sudionike, čineći ih konkurentnijim na tržištu rada.

Nezaposlenim motiviranim pojedincima, otvorenim za nova saznanja i prilike, program nudi učenje životnih i poslovnih vještina neophodnih za zapošljavanje i bolje pozicioniranje na tržištu rada. Projekt je namijenjen mladim ljudima starosne dobi od 18 do 30 godina i cilj mu je pružiti podršku mladima, naročito onima koji nisu zaposleni, niti su uključeni u neki program obuke te onima koji se nisu školovali ili se ne školuju. Fokus programa je na nezaposlenima koji žele unaprijediti svoja znanja, vještine i kompetencije.

Ove godine kroz program dvodnevnih radionica i posebno osmišljenih prilagođenih predavanja uz vrhunske predavače, profesionalce i mentore, Coca-Colina podrška mladima će za 1.300 mladih omogućiti da razvijaju i usavrše poslovne i lične vještine te steknu kompetencije koje će im pomoći da brže i lakše dođu do zaposlenja.

Ako imaš 18―30 godina, nemaš posao, a imaš želju da razvijaš sebe i svoje vještine i kompetencije koje će ti pomoći da povećaš svoje šanse za bolju budućnost i zaposlenje, ako smatraš da su ti potrebne smjernice i savjeti kako da pronađeš i ugrabiš najbolju priliku, ostaviš dobar utisak i pokažeš sve svoje kvalitete u najboljem svjetlu, a otvoren/-a si za nova saznanja, nova poznanstva i nove kontakte, onda je ovo program za tebe.

Prijavi se na program Coca-Colina podrška mladima u BiH, koji će se ove godine održati u više od 12 gradova u BiH.

Radi se o programu besplatnih edukacija za mlade. Mlade čapljinke i čapljinci kao i svi mladi susjednih općina i gradova moći će sudjelovati na dvodnevnoj radionici koja će se u Čapljini održavati 29. i 30.04.2019.

U nekoliko jednostavnih koraka možeš postati dio programa Coca–Colina podrška mladima u BiH tokom kojeg stječeš priliku da dosta toga novog NAUČIŠ, kasnije stečeno znanje zaista i PRIMIJENIŠ i spreman/spremna KRENEŠ u bolju budućnost.

Prijavu na poziv možete popuniti OVDJE.

Izvor: Đaka city

Nema komentara

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena zvjezdicom su obavezna.

Možete koristiti HTML tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>