HERC Vjesnik je pokrenuo rubriku  ”HERC zaštitno lice” kojom ćemo u svakom broju  predstaviti  djevojku koja će ponijeti titulu ”HERC zaštitno lica” za taj broj naših i vaših novina. Već u ovom broju  možete vidjeti kako to izgleda i  na duplerici ”HERC Vjesnika”. Stoga pozivamo sve djevojke, bez obzira na dobnu granicu da se jave i  postanu  ”HERC zaštitno lice”  i tako pokažu svoju ljepotu i šarm. 
Svaki broj ”HERC Vjesnika” (mjesečnik) imat će svoje zaštitno lice, a onda ćemo na kraju godine proglasiti i nagraditi  ”HERC zaštitno lice” za cijelu tu godinu, pri čemu će se osigurati i mogućnost glasovanja među čitateljima ”HERC Vjesnika”, a svoje će ocjene još dati i stručni žiri.

Prijaviti se mogu sve djevojke bez obzira jesu li manekenke ili im je ovo prva situacija javnog predstavljanja. Upravo nam je želja otkriti talente i  ljepote djevojaka koje do sada nisu imale prigodu pokazati svoju ljepotu, te im tako otvoriti put za daljnje bavljenje manekenstvom, ali i uvesti u svijet mode i izbora ljepote.

Vaše je samo da se javite i biti ćete informirani o svim detaljima i načinu prezentacije kao ”HERC zaštitnog lica”

Informacije potražite i prijavite se  na broju  063/375-026 (glavni urednik ”HERC Vjesnika”), a možete nas kontaktirati i na sljedeće e-mail adrese : maticfra@gmail.comili herc.vjesnik@gmail.com

Pozivamo i sve sponzore i donatore da se uključe u ovaj projekt i djevojkama omoguće da u punom sjaju zablistaju pri  fotografiranju za ”HERC Vjesnik”. Tako će te i vi naši dragi sponzori imati prigodu za svoju punu prezentaciju. Unaprijed vam se zahvaljujemo.

 

 

HERC Vjesnik

 

Nema komentara

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena zvjezdicom su obavezna.

Možete koristiti HTML tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>