Danas (nedjelja, 10. listopada), u okviru 8. kola Druge lige Jug, nogometaši Višića gostovali su u Čitluku kod ekipe HNK Brotnjo i upisali su šesti poraz. U idućem kolu na Čaere dolazi ekipe HNK Grude, te se nadamo da će naši nogometaši krenuti s pozitivnom serijom rezultata.

Krajnji rezultat utakmice bio je 3:1. Pogotke za domaću ekipu postigli su Zdenko Turudić, Ivan Sušić i Ivan Ferenc. Domaći su dosta rano došli u vodstvo, koje su ubrzo udvostručili, a također su imali još prilika za povećanje rezultata. Međutim, naši nogometaši su se uspjeli “vratiti” u utakmicu. Ante Pažin je nakon solo akcije zaustavljen prekršajem u šesnaestercu domaćina, te je sudac pokazao na “bijelu točku”. Odgovornost je preuzeo kapetan Mario Čerkez, čiji je udarac obranjen, ali je sudac poništio i ponovio izvođenje najstrože kazne zbog preranog izlaska domaćeg vratara. Izvođač jedanaesterca je zamijenjen, te je siguran realizator bio Ante Pažin. S rezultatom 2:1 otišlo se na odmor, a vrijedi istaknuti i dosta teške uvjete za igru zbog kiše i vjetra.

U drugom poluvremenu domaći su preko Ferenca ponovno povećali prednost, a to je ujedno bio i posljednji pogodak na utakmici.

Naša ekipa je trenutno na samom začelju tablice s 4 boda, te se nadamo pobjedi u idućem kolu, ali i da će se u preostalim kolima skupiti još koji bod.

Nema komentara

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena zvjezdicom su obavezna.

Možete koristiti HTML tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>