Polufinale MZ Čapljina 2010.

21:00 h MZ Višići MZ Čapljina 2 (0:0)  0:1

22:00 h MZ Trebižat MZ Gabela polje   0:0  (3:4)

Suci: Blažević i Proleta.

Nažalost, ekipa MZ Višići nije uspjela proći u finale malonogometnog turnira MZ Čapljina 2010. Bolji u polufinalnom meču bili su nogometaši MZ Čapljina 2, koji su preko Luke Putice u predzadnjoj minuti utakmice došli u vodstvo. Iako su nogometaši Višića imali niz izglednih prilika, lopta ipak nije uspjela završiti u golu Andrije Udženije. Utakmica je prošla u fer i korektnoj igri obje ekipe, a također treba pohvaliti i obojicu sudaca koji su odlično vodili utakmicu. Samo su čapljinski nogometaši burno reagirali na jednu odluku suca Blaževića u prvom poluvremenu, koji je dosudio prekršaj Nikice Raguža nad Lukom Puticom. Naime, tada su Čapljinci tražili kazneni udarac, ali po mišljenju suca to je bilo izvan ´šesterca´. Za načinjeni prekršaj spomenuti igrač dobio je žuti karton. Sve u svemu, utakmica je bila na zavidnom nivou gdje su obje ekipe pokazale dosta dobar nogomet. Za MZ Višići u ovoj utakmici nastupali su: Toni Malić, Niko Blažević, Nikica Raguž, Mirko Bošković, Đure Raguž, Goran Bule, Marko Dodig i Bojan Raguž. Darko Ivanković je zbog ozljede ramena propustio ovaj meč, dok je Andrej Zvono otišao na ljetovanje na otok Hvar, čime je naša ekipa bila znatno oslabljena. Za ekipu MZ Čapljina 2 igrali su: Andrija Udženija, Krunoslav Maslać, Pavo Katičić, Igor Čolić, Luka Putica, Goran Suton, Vedran i Franjo Buntić. Ovom prilikom čestitamo nogometašima MZ Čapljine 2 na pobjedi, a nama ostaje nadati se da ćemo dogodine biti puno bolji.

U drugoj utakmici, za koju nismo sigurni u točan rezultat, ali sigurni smo da je finale izborila mjesna zajednica Gabela polje. Finale i utakmica za 3. mjesto na rasporedu su u ponedjeljak (16. 08.).

Nema komentara

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena zvjezdicom su obavezna.

Možete koristiti HTML tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>