Vrapčići, 14. listopada, Druga liga FBiH – Grupa Jug

FK Lokomotiva – HNK Višići   1:0 (1:0)

Gledatelja: 13

U zadnjem kolu jesenskog dijela prvenstva Druge lige Jug FBiH, HNK Višići doživjeli su peti poraz. Uzrok loše utakmice bio je katastrolafan teren, pa su tako obadvije ekipe stvorile po jednu izglednu šansu. A i glavni sudac Čerić nije se iskazao u ovoj utakmici. Prva izgledna šansa bila je za HNK Višići, kada je kapetan Andrej Zvono izašao ´jedan na jedan´ s domaćim golmanom, ali zbog neravnog terena njegov šut ide pored gola.

Domaći su došli u vodstvo pred kraj prvog poluvremena. Ovo je bila i jedina šnsa FK Lokomotive na ovoj utakmici. U drugom poluvremenu ista igra iz koje valja izdvojiti dosta dobar šut Ilijana Rajiča, ´bombardera s Krupe´, s nekih 30-ak metara, ali opta je prošla tek koji centimetar iznad prećke.

Ovim porazom HNK Višići ostali su na 4. mjestu s osvojenih 25 bodova. U 14 odigranih kola upisali su 8 pobjeda, 1 remi i 5 poraza. Gol-razlika je 18:19.

Nema komentara

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena zvjezdicom su obavezna.

Možete koristiti HTML tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>