I treću večer zaredom na Malonogometnom turniru Višići 2011. odluka je pala nakon izvođenja šesteraca. Staševica i Caffe bar “Stari Pjer” u regularnom dijelu igrali su neodlučeno, a bolji izvođači s linije šesterca bili su malonogometaši iz ekipe “Stari Pjer”. U drugoj utakmici Caffe bar “Hennessy” bio je uspješniji od Caffe bar “Trokadero”.

 

Srijeda (06. srpanj)

Caffe bar “Stari Pjer”-Staševica 1:1 (nakon penala 4:3)

Caffe bar “Hennessy”-Caffe bar “Trokadero” 4:1

I sinoćnje (srijeda, 06. srpanj) utakmice bile su neizvjesne, a posebno se to odnosi na prvu utakmicu koju su odigrale ekipe Caffe bar “Stari Pjer” i Staševica. Caffe bar “Stari Pjer” je u prvom poluvremenu preko Leona Kozarića došao u vodstvo, kojeg je držao sve do samog kraja utakmice. Da su igrači “Starog Pjera” bili koncentriraniji i ozbiljniji mogli su utakmicu riješiti na vrijeme. Ovako su sami sebi zakomplicirali situaciju, koju je iskoristila ekipa Staševice. Izjednačujući pogodak postigao je Petar Marević i tako gledateljima na terenu OŠ “Lipanjske zore” ponovno dao prigodu da gledaju izvođenje šesteraca. Robert Zelenika, Leon Kozarić i Goran Vasilj iz ekipe Caffe bar “Stari Pjer” bili su uspješniji u izvođenju penala, dok su za Staševicu pogodili Toni Šunjić i Marijo Batinović. Treći šesterac obranio je vratar Deni Mulalić i tako svojoj ekipi osigurao nastup u osmini finala.

Sastav ekipe Caffe bar “Stari Pjer”: Deni Mulalić, Goran Vasilj, Robert Zelenika, Leon Kozarić, Mateo Kozarić i Dejan Tolo, što znači da ova ekipa ima pravo prijaviti još 4 nova igrača.

Sastav ekipe Staševica: Vedran Milan, Boris Pavković, Toni Šunjić, Petar Marević, Marijo Batinović i Jure Batinović. I ova ekipa ima pravo prijaviti još 4 igrača.

U drugoj utakmici sastali su se Caffe bar “Hennessy” i Caffe bar “Trokadero”. Utakmicu su bolje osvojili nogometaši “Trokadero” koje je u vodstvo doveo Denis Torlo. Na poluvrijeme se otišlo rezultatom 1:1, a izjednačujući gol postigao je Ivan Marković. Drugo poluvrijeme pripalo je ekipi Caffe bar “Hennessy” koji su preko Gorana Boškovića (2 gola) i Elvina Boškaila došli do sigurne pobjede od 4:1.

Sastav ekipe Caffe bar “Trokadero”: Refik Lipovac, Semir Tucaković, Adnan Veledar, Enis Ćorić, Denis Torlo, Admir Elezović, Alem Memić, Eldar Jelovac i Aldin Muhamedović. Ova ekipa može dovesti još jednoga igrača.

Sastav ekipe Caffe bar “Hennessy”: Dejan Tunjić, Damir Obad, Pero Menalo, Goran Bošković, Elvin Boškailo, Ante Galić i Ivan Marković. “Hennessy” ima pravo prijaviti još tri nova igrača.

Večeras (četvrtak, 07. srpanj) igraju:

20:30 h Caffe bar “Brend”-Luka Ploče

21:30 h MZ Višići-Dalmata Vita Vi

Nema komentara

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena zvjezdicom su obavezna.

Možete koristiti HTML tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>