psi-lutalicePokrenuta je peticija za izgradnju prihvatilišta za pse lutalice. Peticiju je pokrenula grupa građana, volontera za zaštitu životinja. Nevena Cvetanovski, jedna od volonterki uputila je tim povodom priopćenje u kojem između ostalog s stoji:

“Svjedoci smo da je u našem gradu sve više napuštenih pasa što opravdano uzrokuje nesigirnost i strah naših građana. Cilj peticije je ukazati na nezadovoljstvo skupine volontera za zaštitu životinja koji skrebe o psima lutalicama u Čapljini. Molimo sve građane općine Čapljina da se odazovu u što većem broju i da svojim glasom (potpisom i matičnim brojem) pomognu u ovoj akciji. Nadamo se da ćemo dobiti i potpis osoba koji ne vole životinje jer je svima u cilju da ih uklonimo s ulica. Štandovi za potpisivanje peticije bit će postavljeni u nedjelju i ponedjeljak 28.i 29. rujna, u vremenu od 9 h do 12,30 h na lokacijama ispred robne kuće, na Trgu kralja Tomislava, te na Trgu hrvatske slobode.”

radio-capljina.com

Nema komentara

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena zvjezdicom su obavezna.

Možete koristiti HTML tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>