Pođimo cestom mira i ljubavi!

Tek što je uspješno završila studiranje na Teološkom fakultetu Sveučilišta u Mostaru, mlada Višićanka Mirjana Ivanković potakla je javnu tribinu za svu mladež naše župe. Ovu inicijativu podržao je i naš župnik, don Ivica Boras koji je pronašao odlične predavače. Tribine će se održavati slijedeća tri petka u došašću, a mjesto održavanja je župna dvorana u Dračevu s početkom u 18:00 h.

 

Prvo predavanje, 3. prosinca, održati će mr. Ivo Šutalo, a tema njegovog predavanja je Promijeni sebe i promijenit ćeš svijet!. Slijedeći predavač u slijedeći petak (10. prosinca) je don Nikola Menalo, profesor prava na Teologiji u Mostaru i naš župljanin. Tribinu će zaključiti 17. prosinca don Milenko Krešić, župnik župe Trebinje koji je usput i profesor povijesti i kršćanske arheologije na Teološkom fakultetu u Mostaru.

Cilj sve trojice predavača je potaknuti mlade, pokazati im i povesti ih putem vjere, mira i ljubavi, privesti ih više k crkvi, odamknuti od droge i alkoholizma. Stoga, dođite, poslušajte, pitajte…