Početak proljetnog dijela Druge lige Jug FBiH: Na Čaere dolazi HNK Sloga Uskoplje

Nakon početka Premijer i Prve lige FBiH u nogometu, ovoga vikenda (17. i 18. ožujak) kreće i natjecanje u Drugim ligama FBiH. Već u prvom kolu nogometaše Višića očekuje derbi susret s HNK Sloga iz Uskoplja, koja trenutno zauzima 3. mjesto s 32 boda. Utakmica je na rasporedu u nedjelju (18. ožujak) s početkom u 14:30 h, a ulaz je slobodan.

Zbog vremenskih nepogoda početak ovih liga odgođen je za tjedan dana. Također, većina klubova zbog ekstremnih uvjeta nije bila u mogućnosti pružiti adekvatne pripreme svojim nogometašima, pa će početak polusezone biti krajnje zanimljiv.
Ulazak u proljetni dio prvenstva HNK Višići počinju s 9. mjesta i osvojenih 18 bodova (5 pobjeda, 3 neodlučene i 7 poraza, te uz gol-razliku -1). Nakon zimske stanke klub je ušao u male probleme glede igračkog kadra, što zbog odlazaka (Denis Proleta, Bojan Antunović, Dražen Tolo), što zbog zbog ozljeda (Dalibor Brkić, Nikica Weah Raguž). Ali također treba naglasiti da su se na Čaere počeli vraćati i ´domaći´ mladići, prvenstveno Ante Menalo i Denis Marić. Međutim, među vratnice na Čaerima ponovno se vratio Matko Dodig, koji će se za to mjesto boriti s Dadom Martinovićem. Još jedan povratnik je i Lindoni Doni Kajtazi, inače hitri napadač odličnog šuta, koji će uz odličnog skakača Antu Menala još više zaoštriti konkurenciju u napadu, gdje blagu prednost imaju Osman Šoše, Marcel Mace i Goran Bule. Veznim redom i ove polusezone trebali bi ordinirati iskusni Darijo Mustapić, kapetan Ivan Knežević, Mladen Đondraš i Emil Šejtanić. U zadnjem redu za pozicije će se boriti Dejan Stojak, Nikica Weah Raguž, Dejan Tolo i Denis Marić.
Ovim putem pozivamo naše drage navijače Malčere, ali i ostale da u nedjelju dođu i navijaju za naše nogometaše, kako bi polusezonu otvorili pobjedom.