Nakon što su  na utakmici s Realom proglasili nezavisnost Katalonije, Katalonci, navijači Barcelone poslali su i podršku HercegBosni. Kada HercegBosance ubuduće upitaju za koga navijaš – Hrvatsku ili BIH, nemojte se čuditi ako većina odgovori – Za Kataloniju. Hvala Barca!

 

Najnoviji rezultati ispitivanja javnog mnijenja: Katalonski bi republikanci mogli polučiti apsolutnu većinu u katalonskom parlamentu u regionalnim izborima 25.11.2012.

Katalonski predsjednik Artur Mas rekao je jučer (15.12.2012.) u jednom TV-intervju: “Ako nam španjolska vlada ne dozvoli referendum o neovisnosti, mi ćemo se obratiti Brusselsu i objasniti da nam čak ne dozvoljavaju da pitamo narod”.

Pored Katalonije  veću nezavisnost unutar države od europskih zemalja  traže Flandrija i  HercegBosna dok Republika Srpska, Baskija, i Škotska već danas govore o odcjepljenju.


 

Kako se odužiti Kataloncima na ovako divnu gestu? Možda da 18.11. na Dan Republike, svi na svojim profilima objavimo status Free Catalonia?

poskok.info

 

Nema komentara

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena zvjezdicom su obavezna.

Možete koristiti HTML tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>