Skupina D, igralište u Tepčićima, neslužbeni rezultati

Dračevo – Čapljina     6:3

Dračevo – Polog      4:2

 

Malonogometaši župe Dračevo uspješno su startali u ovogodišnjoj  (2010./2011.) međužupnoj ligi Hercegovine, pobjedama nad Čapljinom i Prologom. Druge dvije ekipe u ovoj skupini D su Čitluk i Čerin, a susreti protiv njih najvjerojatnije su na rasporedu u iduću subotu. U prvoj utakmici župa Dračevo dobila je Čapljinu uvjerljivim rezultatom 6:2, dok je druga utakmica s Pologom bila neizvjesnija. Polog je prvi poveo nakon pogreške Đure Raguža. Ali ubrzo su se naši nogometaši ´vratili´ u utakmicu i 6 minuta prije kraja poveli s 3:1. Međutim, drugom pogreškom Đure Raguža nogometaši Pologa smanjuju prednost, ali Ante Menalo u zadnjoj minuti susreta postavlja rezultat za konačnih 4:2.

U sinoćnjim utakmicama za župu Dračevo nastupali su: Toni Malić Lus, Nikica Raguž Weah, Ante Menalo Tuta, Pero Menalo, Bojan Raguž, Đure Raguž i Niko Blažević, dok su don Ivica Boras i Mile Limov vodili momčad. Golove su postizali: Đure i Bojan Raguž, Ante i Pero Menalo, te Niko Blažević.

U skupini A natječu se župe Neum, Sv. Petar i Pavao Mostar, Klobuk, Humac i Tepčići.

Skupina B: Sv. Ivan, Katedrala, Rotimlja, Stolac i Sv. Matej, dok su  u skupini C Gradnići, Aladinići, Studenci, Gradina i Buna. Samo jedna ekipa ispada iz ove faze natjecanja.

Nema komentara

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena zvjezdicom su obavezna.

Možete koristiti HTML tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>