U sinoćnjim (ponedjeljak, 9. srpanj) utakmicama pobjede su ostvarile ekipe Caffe bar “Hennessy” iz Čapljine i Jugoplastika. Prvu utakmicu obilježio je Josip Bošković (Caffe bar “Hennessy”) sa 4 postignuta pogotka, dok je u drugoj briljirao Goran Galov (Jugoplastika) sa 3 pogotka.

 

U prvoj utakmici sastale su se ekipe Caffe bar “Hennessy” i “Polet” Dračevo, a utakmica je završila neobičnim rezultatom 9:6. Na poluvrijeme se otišlo s rezultatom 5:0 u korist Caffe bar “Hennessyja”, što je pridonijelo opuštanju njihovih igrača, a to su iskoristili protivnici. Krajnji rezultat bio je 9:6. Strijelci za “Hennessy” bili su Josip Bošković (4 pogotka), Damir Obad (3 pogotka), Goran Bošković (2 pogotka), dok su strijelci za “Polet” bili Mile Pehar (4 pogotka) i Slaven Krnjić (2 pogotka).

Za Caffe bar “Hennessy” nastupali su: Dejan Tunjić, Goran Bošković, Damir Obad, Darko Raguž, Dario Markić i Josip Bošković.

Za “Polet” Dračevo nastupali su: Zvonimir Raič, Slaven Krnjić, Franjo Sušić, Miše Maslać, Nikola Dalmatin, Ante Pažin, Jozo Jurica, Mate Pehar i Ante Ivanković.

U drugoj utakmici snage su odmjerili “Elting” Čapljina i Jugoplastika. Ekipa “Eltinga” je odlično otvorila utakmicu, a prva dva pogotka djelo su Ivana Markovića, dok je Josip Pear pogodio za naizgled sigurno vodstvo od 3:0. Ali u zadnjim sekundama prvog poluvremena “Elting” je napravio šesti akumulirani, odnosno kazneni udarac koji se izvodi sa 10 m. Goran Galov je u stilu Panenke izveo udarac i lobovao istrčalog vratara Galića, te tako dobio veliki pljesak nazočnih gledatelja. Ovaj gol unio je preokret u igri Jugoplastike, koja je nošena na krilima Goran Galova stigla do izjednačenja (3:3), te se pristupilo izvođenju šesteraca. U prvoj seriji sigurni izvođač za “Elting” bio je Ante Galić, kao i Goran Galov za ekipu Jugoplastike. Druga serija također je donijela sigurne izvođače (Ivan Knežević iz “Eltinga” i Ivan Matić iz Jugoplastike). U trećoj seriji za ekipu Jugoplastike pogodio je vratar Drago Bezer, dok je Josip Pear promašio šesterac i tako svoju momčad spremio u repassage. Konačni rezultat utakmice bio je 6:5 za Jugoplastiku.

Za “Elting” Čapljinu nastupali su: Stanislav Galić, Elvis Pandurica, Ante Galić (žuti karton), Josip Pear, Ivan Knežević (žuti karton), Ivan Marković i Zvonimir Galić.

Za ekipu Jugoplastike nastupali su: Drago Bezer (žuti karton), Goran Galov, Ivan Galov, Zvonimir Sršen, Ivan Matić i Andrej Zvono.

Sutra (utorak, 10. srpanj) sastaju se:

20:30 h The Bang Bros Team-Jaz Struge

21:30 h MNK Killersy & Iskopi “Boras”-Caffe bar “Parni Valjak” Višići

visici.com

 

 

 

 

 

{gallery}galerije_za_clanke/nogometni_turnir_2012/09.07.2012{/gallery}

Nema komentara

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena zvjezdicom su obavezna.

Možete koristiti HTML tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>