U prvoj utakmici (srijeda, 18. srpanj) na turniru MZ Čapljina 2012. naši momci osigurali su tijesnu pobjedu nad ekipom MZ Klepci. U skupini su još ekipe MZ Počitelj, MZ Gnjilišta i MZ Dretelj. Junak večeri bio je Davor Brajković.

 

MZ Višići u vodstvo su došli preko Davora Brajkovića, ali Ante Galić pogodio je za izjednačenje. Međutim, ponovno je Davor Brajković pogodio za novo vodstvo, te je taj rezultat (2:1) ostao do kraja susreta.

I ova utakmica obilovala je neprimjerenim scenama. Igrač MZ Klepci (Batinić) nakon, po njemu, nedosuđenog prekršaja unio se i udario glavom Peru Menala. Na to su reagirali svi igrači i klupa MZ Višići, a najviše se iskazao Ante Menalo, te Nikica Weah Raguž. Ante Menalo je za svoju reakciju dobio crveni karton, kao i Batinić. U drugom dijelu crveni karton, odnosno drugi žuti dobio je Pero Menalo, nakon što je povukao za dres Antu Galića koji je išao prema vrataru Toniju Maliću. Ali MZ Klepci nisu uspjeli iskoristiti igrača više, te su zasluženo izgubili utakmicu.

 

{gallery}galerije_za_clanke/turnir_mjesnih_zajednica_2012/18.07.2012/{/gallery}

Nema komentara

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena zvjezdicom su obavezna.

Možete koristiti HTML tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>