Bjelave, 17:30 h

HNK Čapljina – FK Iskra Bugojno (2:2)     4:2

Srebrenik, 17:30 h

FK Gradina Srebrenik – HNK GOŠK Gabela     0:0

Nogometaši HNK Čapljine danas (subota, 21. 08.) su na Bjelavama pobijedili FK Iskru iz Bugojna rezultatom 4:2. Čapljinci su preko Sabahudina Jusufbašića i Dražena Miočevića u prvom poluvremenu došli do brzog vodstvo, kojeg su još brže anulirali gosti pogotcima Safeta Kmetaša iz jedanaesterca i Harisa Seferovića. Nesigurne intervencije gostujućeg vratara rezultirale su njegovom zamjenom, koja nije bila ništa bolja. I drugi golman FK Iskre primio je također dva pogotka, a strijelci za HNK Čapljinu u drugom dijelu susreta bili su Kukić i Ilija Raič.

Za HNK Čapljinu cijelu utakmicu odigrao je Damir Obad, koji je nosio kapetansku vrpcu, dok se Pero Menalo nije dovoljno oporavio od ozljede mišića, pa je susret promatrao s tribina. Valja spomenuti da su priliku u ovoj utakmici dobila sva četiri Argentinca, od kojih su dvojica bila u početnoj postavi, dok su druga dvojica ušla u drugom poluvremenu. Može se reći da su igrom zadovoljili, iako su manje odgovorni u obrambenim zadaćama.  Svakako treba naglasiti i to da su Argentinci imali brojnu podršku s tribina od svojih rođaka i prijatelja, a i domaći čapljinski navijači ostali su oduševljeni njihovom igrom. Ali također treba spomenuti i to da trener Čizmić nije obavio i treću zamjenu, iako je imao povoljan rezultat. Naime, na klupi su ostali uglavnom mladi, domaći igrači (Grbavac, Puljić, Jurković).

HNK GOŠK u drugom kolu došao je do odličnog rezultata na gostovanju u Srebreniku, gdje je osvojio bod. Međutim, GOŠK-ovci su mogli i više. Naime, u zadnjim minutama susreta pridošlice iz Širokog Brijega izbile su pred domaćeg vratara, ali sebičnost jednog od njih rezultirala je obranom golmana, pa se može reći da je HNK GOŠK izgubio 2 boda, a ne osvojio 1 bod.

Nema komentara

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena zvjezdicom su obavezna.

Možete koristiti HTML tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>