Prema neslužbenim informacijama saznali smo da je sutrašnja utakmica posljednjeg kola i ujedno posljednja ovosezonska utakmica u županijskoj ligi otkazana, te će HNK Višići bez borbe dobiti tri boda. Kao što smo i rekli ova utakmica ne bi utjecala ni na stanje na tablici za obje ekipe. Prema tome, Višići će zadržati 4. mjesto s 29 bodova, dok će NK Mostar ostati na pretposljednjem mjestu s 4 boda.

HNK Višići u ovoj su sezoni ostvarili 9 pobjeda, 2 neodlučena ishoda i 5 poraza uz gol-razliku 42:26 (+16). Ključne su bile dvije zadnje utakmice prvog dijela prvenstva i dvije prve utakmice proljetnog dijela, u kojima su naši nogometaši upisali poraze. Napominjemo, da su dvije zadnje utakmice jesenskog dijela prvenstva odrađene za jedan vikend (u subotu protiv FK Iskra u Stocu, a dan poslije protiv NK Mostar na Čaerima), dok su prve dvije utakmice proljetnog dijela bili derbiji (prvo protiv FK Bjelopoljac-prvak lige i kod vice-prvaka Kruševa).

Kao najbolji strijelac kluba istakao se trener-igrač Goran Bule sa 7 pogodaka, slijedi Petar Juras sa 6, te Krvavac i Stojak sa po 4 postignuta pogotka.

Možemo zaključiti da su naši nogometaši imali standardno dobru sezonu, a još je klub stigao dati priliku i mlađim igračima koji će u budućnosti biti temelj prvog sastava. Za iduću sezone nadamo se još boljem rezultatu i još više mladih domaćih nogometaša, te ispunjenijim tribinama na Čaerima.

Ovom prilikom zahvaljujemo se svim igračima, upravi kluba i navijačima.

 

Nema komentara

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena zvjezdicom su obavezna.

Možete koristiti HTML tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>