Organizacijski odbor ”Stop majorizaciji Hrvata u BIH”, Studentski zbor sveučilišta u Mostaru, Hrvatski studentski politološki forum i Hrvatski intelektualni zbor organiziraju mirne prosvjede u svim županijama sa hrvatskom većinom, a između ostalog i u Mostaru, ispred Hrvatskog doma Stjepan Kosača dana 17. ožujka 2011. godine od 11.00 do 12.00 sati.

Općinski odbor Hrvatske demokratske zajednice Bosne i Hercegovine Čapljina poziva Vas drage Hrvatice i Hrvati općine Čapljina, kao i žitelje srpskog i bošnjačkog naroda da se pridružite mirnim prosvjedima te time date svoj doprinos u zaustavljanju majorizacije odnosno preglasavanja hrvatskog naroda u Bosni i Hercegovini.

Odazovimo se u što većem broju da bi Čapljina pokazala kao i do sada da u naše ime neće odlučivati oni koje mi nismo birali.

Prijevoz iz Čapljine na prosvjed je osiguran. Iz Čapljine se polazi u četvrtak, 17. ožujka (sutra) 10:00 sati, a mjesto okupljanja i polaska je parkiralište ispred Gradske športske dvorane Čapljina.


OO HDZ BiH Čapljina

Nema komentara

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena zvjezdicom su obavezna.

Možete koristiti HTML tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>