Ministarstvo obrane BiH danas je raspisalo natječaj za prijem kandidata u profesionalnu vojnu službu u početnom činu oficira Oružanih snaga BiH (OSBiH). Natječaj će biti otvoren do 04. listopada, a šansu za zaposlenje će dobiti 68 fakultetski obrazovanih mladih kandidata iz BiH koji do 01. siječnja 2019. godine neće imati više od 27 godina. Ministrica obrane BiH Marina Pendeš istaknula je da s opremom kojom raspolažu, OSBiH odgovaraju svim zadaćama.

-Naši mladi časnici su jako zadovoljni, a mladi ljudi su naša budućnost – poručila je Pendeš. Nakon što apliciraju, Pendeš je navela da kandidati prolaze kroz tri faze testiranja i provjera, koje između ostalog podrazumijevaju test engleskog jezika, fizičku spremnost, izdržljivost, grupne diskusije, rješavanje komandnih zadataka bez vođe te finalnu timsku utrku. Nakon obraćanja, premijerno je prikazan i promotivni spot te obraćanje mladih oficira koji su kroz prethodne natječaje dobili zaposlenje i ostvarili izvrsne rezultate u OSBiH. Natječaj je objavljen na stranici Ministarstva odbrane BiH, gdje se mogu pronaći svi uvjeti koje kandidati trebaju ispunjavati, kao i način apliciranja.

Natječaj možete vidjeti OVDJE.

pogled.ba

Nema komentara

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena zvjezdicom su obavezna.

Možete koristiti HTML tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>