Skromno, ali od srca naši sumještani na čelu s predsjednikom MZ Višići Juliom Dugandžićem i predsjednikom HNK Višići Marcelom Ragužom organizirali su doček naše olimpijke Luce Ivanković u Caffe bar “Brend” Višići. Oko organizacije dočeka najviše su se pobrinule Andrijana Raguž (Ivanković) i Mira Maslać, naše dvije proslavljene malonogometašice.

 

Dočeku su prisustvovali i Lucini roditelji, te ostali prijatelji i poznanici. Također se okupio i veći broj djece koja su tražila autogram i sliku za uspomenu s Lucom. Naši sumještani Luci su darovali sliku, te zaželjeli još više uspjeha u klupskoj, a pogotovo u reprezentativnoj karijeri. Luca je tek druga predstavnica na Olimpijskim igrama s ovih prostora. Prvi je bio Andrija Anković iz Gabele, koji je na OI nastupao još prije pola stoljeća.

Na netom završenim Olimpijskim igrama Luca je odigrala zapaženu rolu za hrvatsku reprezentaciju, a najžešći navijači uz njene roditelje Nikicu i Draga, djeda Martina, brata Martin i njegovu suprugu Željku bili su njezini nećaci Nikola i Petra. I ostatak sela je bio uz “male ekrane” i budno pratio i navijao za Lucu, kojoj i ovoga puta želimo sve najbolje u karijeri.

 

visici.com

 

 

 

 

{gallery}galerije_za_clanke/luca{/gallery}

Nema komentara

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena zvjezdicom su obavezna.

Možete koristiti HTML tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>