Sinoć, srijeda (01. rujna 2010.), održana je prva sjednica udruge navijača HNK Višići. Na sjednici se odlučivalo o imenu i samom vodstvu udruge, a bio je prisutan 31 ljubitelj našeg kluba.

 

U prvom dijelu sjednice iznosili su se prijedlozi za ime udruge, a potom se pristupilo tajnom glasovanju. Odlučeno je da u drugi krug uđu dva prijedloga s najviše glasova, a zatim se izabere ime natpolovičnom većinom. U nastavku donosimo prijedloge s brojem osvojenih glasova u prvom krugu glasovanja:

 

1. KOSAČI ……………………………….. 5 osvojenih glasova

2. FARMERI ……………………………… 0 osvojenih glasova

3. LISKE …………………………………. 5 osvojenih glasova

4. MALČERI ……………………………. 10 osvojenih glasova

5. ALKOSI ……………………………….. 3 osvojenih glasova

6. WILD BOYSI …………………………. 8 osvojenih glasova

7. HERC BOYSI …………………………. 0 osvojenih glasova

U drugi krug ušli su prijedlozi pod rednim brojem 4. Malčeri i pod rednim brojem 6. Wild boysi. Natpolovičnom većinom je odlučeno da će ime udruge biti ”Malčeri”.

Iza toga se krenulo s biranjem vodstva udruge. Za predsjednika udruge jednoglasno je izabran Željko Raguž – Gelja, a za tajnika, također jednoglasno, Mario Barić. I jedan i drugi su bez razmišljanja prihvatili nove uloge, što je ostatak navijača pozdravio gromoglasnim pljeskom. Dok je za navedene dvije funkcije bio po samo jedan kandidat, za vođu navijača su predložene dvije osobe, Davor Ćorić i Velimir Zvono. Glasanjem se odlučilo da će Velimir Zvono preuzeti tu bitnu funkciju, mada se većina složila da nije bitno koji je od njih dvojice dobio tu titulu, jer bi ju jednako dobro obavljala obojica.

Nakon glasanja izneseno je par prijedloga, o čemu će se raspravljati na sljedećoj sjednici udruge koju će ubuduće organizirati i voditi novo vodstvo Udruge navijača HNK Višići – MALČERI.

Čestitamo na samoj incijativi za osnivanje udruge i izabranom vodstvu, te se nadamo se da će uspješno obavljati svoje funkcije.

Nema komentara

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena zvjezdicom su obavezna.

Možete koristiti HTML tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>