Na kraju još jedne uspješne sezone priređena je tradicionalna lovačka večer  Lovačkog društva “Galeb” Čapljina. Više od 200 članova društva i gostiju iz Hercegovine i Hrvatske na jednom su mjestu razmatrali sve ono što su prošli u minuloj lovnoj sezoni, a osobito su se predstavljali planovi za naredno razdoblje.

Uz dobar zalogaj i kapljicu lovci su se opustili uz dobru glazbu, a posebno je bila atraktivna i bogata tombola na kojoj su se dijelile puške i drugi lovački pribor. Naravno, u takvoj opuštenoj situaciji nije nedostajalo i onih “lovačkih” priča u čiju istinitost morate vjerovati i bez ikakvog provjeravanja.

“Sezona je bila zadovoljavajuća i jako je bitna činjenica da smo stabilizirali odnose u samom društvu, te smo zatvorili financijsku konstrukciju. Nismo još dobili koncesiju na lovište, no nadam se da će to uraditi nova županijska vlast u čijoj je to nadležnosti. Vršili smo sanitarni odstrel divljači, te radimo na izgradnji streljane. U tijeku su aktivnosti na osnivanju športskog streljačkog kluba pri našem lovačkom društvu. Nadam se da će strelište biti završeno do početka sljedeće lovne sezone. Pripremili smo sve za katastar lovišta i lovno gospodarsku osnovu.” – rekao nam je Josip Vekić, predsjednik Lovačkog društva “Galeb” Čapljina koje trenutno okuplja preko 350 aktivnih članova.

www.ca.portal.info

Nema komentara

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena zvjezdicom su obavezna.

Možete koristiti HTML tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>