studentski-dom-mostar-na-1-krevet-5-brucosa-kako-i-ne-bi-internet-topla-vodaNove cijene studentskih domova u Federaciji BiH bit će poznate 1. siječnja 2015. godine, ali još uvijek nije jasno hoće li troškove snositi studenti ili županije.

Kako je u izjavi za Fenu kazao direktor Studentskog centra u Mostaru Dragan Mikulić, studente neće opterećivati poskupljenima, već traže od vlasti da subvencionira troškove, a ako to ne bude u mogućnosti učiniti, tražit će donacije.

Mikulić je rekao kako je postalo nemoguće funkcionirati u sadašnjim uvjetima, te da su poskupljenje tražili kako bi mogli pokriti osnovne troškove poslovanja.

– Još se uvijek nadamo kako će županije imati razumijevanja te kako će iznaći sredstva za smještaj studenata, kazao je Mikulić.

Po njegovim riječima, neke županijske vlade se o zahtjevu direktora studentskih domova u FBiH nisu očitovale, dok su ga druge odbile ili djelomično prihvatile.

hercegovina.info

Nema komentara

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena zvjezdicom su obavezna.

Možete koristiti HTML tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>