Jučer (18. kolovoz, petak) je u redakciji Večernjeg lista BiH u Mostaru održan ždrijeb parova za završnicu Lige Hercegovine koja se od 21. kolovoza održava na kultnom igralištu kod osnovne škole u Klancu u Širokom Brijegu, objavila je Liga Hercegovine na svojoj službenoj Facebook stranici.

Na završnici će se susresti 10 predstavnika općina i gradova cijele Hercegovine koji su na svojim općinskim natjecanjima osvojili prva mjesta.  Za prestižni Večernjakov pehar borit će se predstavnici Mostara, Širokog Brijega, Čapljine, Čitluka, Ljubuškog, Stoca, Posušja, Gruda, Tomislavgrada i Livna. Završnica će se ove godine održati u Širokom Brijegu 21. kolovoza, odnosno na kultnom igralištu kod osnovne škole u Klancu.

Našu općinu predstavlja Dračevo, koje će u prvom kolu igrati protiv pobjednika MZ Livno u ponedjeljak u 21:30 h, a ukoliko prođu igraju protiv pobjednika MZ Široki Brijeg u srijedu u 21:30 h.

Puno sreće i uspjeha želimo našim susjedima i pobjednicima ovogodišnjeg natjecanja u Ligi mjesnih zajednica općine Čapljina.

Tekst i foto: vecernji.ba

Nema komentara

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena zvjezdicom su obavezna.

Možete koristiti HTML tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>