Obavještavamo mještane da će se  krenuti  s potpisivanjem peticije ”Stop majorizaciji Hrvata u BiH“, u našeme mjestu, koju su pokrenule Udruge branitelja proisteklih iz Domovinskog rata zajedno s civilnim udrugama i organizacijama iz svih segmenata hrvatskog društva.

Stoga obavještavamo mještane da ovih dana možete očekivati da će predstavnici Udruga doći i do vas, objasniti vam o čemu se radi i od vas tražiti da date svoj potpis i time u svoje ime kažete STOP preglasavanju Hrvata u BiH.

Ovim putem pozivamo sve žitelje Višića, kako Hrvate tako i pripadnike drugih naroda, da daju svoj doprinos u stvaranju jednakopravnosti svih naroda u BiH.

Također molimo naročito mlade iz našeg mjesta da će se sutra (nedjelja 13. veljače) u 15 sati održati  sastanak u OŠ Višići u vezi formiranja mobilnih timova koji će pomoći u ime udruge prikupljati potpise u našeme mjestu.{jcomments on}

Nema komentara

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena zvjezdicom su obavezna.

Možete koristiti HTML tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>