Dragi naši posjetitelji, napokon smo instalirali novu galeriju slika koja je preglednija i puno bolja od prošle, jer ćete, između ostaloga, moći pisati komentare slika. Dosta vas je pitalo kada će se objaviti slike s malonogometnog turnira Višići 2010., pa evo ovom prilikom vas obavještavamo da su te slike postavljene, kao i slike s ovogodišnje proslave sv. Ante koja je bila upriličena 11. lipnja.

Ovim putem bih zamolio sve mještane, koji imaju starije slike našega sela, da nam se jave, pa da te slike objavimo na stranici, kako bi mi mlađi mogli vidjeti kakvo je selo bilo prije 20, 30 ili 50 godina. U ovo se mogu ubrojiti i slike različitih generacija koje su pohađale osnovnu školu u Višićima, nastupale za nogometni, košarkaški, rukometni klub, te slike iz ranijeg kulturno-umjetničkog društva. Bilo bi lijepo kada bi skupili što više slika, pa da se jednoga dana organizira neka manifestacija u vidu vremenoplova ili kratkog pregleda povijesti našega sela. Ali također i zbog toga, da se mlađe generacije koliko-toliko upoznaju s prošlošću svoga sela, odnosno što, kada i gdje je nešto bilo, a sada nije. Unaprijed se zahvaljujemo svima koji će pomoći u ovoj akciji.

Nema komentara

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena zvjezdicom su obavezna.

Možete koristiti HTML tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>