Izborna skupština HNK Višići

OBAVIJEST

IZBORNA SKUPŠTINA HNK “VIŠIĆI”

Dana 27.09.2017. godine (srijeda) s početkom u 19 sati u prostorijama Osnovne škole Lipanjske zore u Višićima održati će se izborna skupština HNK “Višići”.

Pozivamo Vas da se odazovete u što većem broju i da se uključite u rad kluba.

Izvanredni sastanak MZ Višići

Pozivaju se svi zainteresirani stanovnici MZ Višići na sastanak kojem će prva točka reda biti HNK Višići, te rješavanje ostalih pitanja vezanih za selo. Točke reda mogu predlagati svi prisutni.

Sastanak će se održati u prostorijama Osnovne škole „Lipanjske zore“ Višići dana 20.09.2017. godine (srijeda) sa početkom u 19:00 sati.

Izbor članova povjerenstva MZ Višići

OBAVIJEST

O VREMENU I MJESTU IZBORA ČLANOVA POVJERENSTVA
MJESNE ZAJEDNICE VIŠIĆI

Dana 31.03.2017. godine (petak) s početkom u 19 sati u prostoru Osnovne škole Lipanjske zore u Višićima održati će se izbor članova povjerenstva Mjesne zajednice Višići.

Na izborima mogu sudjelovati građani registrirani kao birači u naseljenom mjestu (mjestima) koje obuhvaća Mjesna zajednica Višići.

Najava uspostave i zamjene zemljišnih knjiga za katastarske općine Trebižat, Dretelj, Počitelj i Višiće

Bosna i Hercegovina
Federacije Bosne i Hercegovine
Hercegovačko-neretvanski kanton/županija

OPĆINSKI SUD U ČAPLJINI
Odjeljenje za zemljišnoknjižne poslove
Broj: 053-0-Su-16-000 636
Čapljina, 26.07.2016. godine

Na temelju članka 63. i 67. Zakona o zemljišnim knjigama FBiH („Službene novine F BiH“, br. 19/03 i 54/04), Općinski sud u Čapljini, dana 26.07.2016. godine

NAJAVLJUJE USPOSTAVU I ZAMJENU ZEMLJIŠNE KNJIGE ZA KATASTARSKE OPĆINE TREBIŽAT, DRETELJ, POČITELJ I VIŠIĆI

Pozivaju se sve zainteresirane osobe koje polažu pravo na priznavanje vlasništva ili nekog drugog prava na nekretninama upisanim u katastarskim općinama Trebižat, Dretelj, Počitelj i Višići po novoj izmjeni da to svoje pravo prijave u roku od 60 (počevši od 05.08.2016) dana od dana objave ovog oglasa u Službenim novinama Federacije BiH i Službenom glasniku BiH podneskom u dva primjerka i da podnesu dokaze za to, u suprotnom njihovo pravo neće biti uzeto u obzir prilikom uspostave zemljišnoknjižnog uloška.

Osobe koje polažu pravo na tim nekretninama mogu navedeni rok na zahtjev produžiti za najmanje sljedećih 90 dana, kako bi im se dala mogućnost da pribave potrebne dokaze.

Ukoliko u produženom roku ne uslijedi dostava novih dokaza zemljišnoknjižni uložak će se uspostaviti na osnovu do tada pribavljenih dokaza.

Kroz Projekt sistematskog ažuriranja katastra za k.o. Trebižat, Dretelj, Počitelj i Višići izvršen je prijenos prava vlasništva iz Knjige položenih ugovora (KPU) u elektronski vođenu zemljišnu knjigu. Stoga se pozivaju svi vlasnici stanova i poslovnih prostora koji su svoje vlasništvo upisali u KPU da provjere prijenos svog prava vlasništva iz KPU-a u elektronski vođenu zemljišnu knjigu uvidom u istu u gore navedenim zakonskim rokovima.

Pozivaju se sve zainteresirane osobe da prijave svoja prava i rješavaju svoje imovinsko-pravne odnose. Prijava prava u prvom redu je u Vašem interesu. Prijavom prava osiguravate sudjelovanje u procesu utvrđivanja prava na Vašim nekretninama. Dobivanjem rješenja o upisu prava i njegovim provođenjem u elektronski vođenoj zemljišnoj knjizi osiguravate apsolutnu zaštitu svojih prava. Stoga Vas joj jednom pozivamo da prijavite svoja prava na nekretninama i aktivno sudjelujete u daljnjem postupku.

Svi upisi u zemljišne knjige za katastarske općine koje će biti predmet uspostave ili zamjene zemljišne knjige u okviru „Projekta registracije nekretnina“ će se provoditi bez naplate sudskih taksi.

Uvid u elektronski vođenu zemljišnu knjigu, te osobna predaja podnesaka sa dokumentacijom moguća je u zemljišnoknjižnom uredu Općinskog suda u Čapljini na adresi, Ulica Zrinsko-frankopanska Čapljinasvakim radnim danom od 07:30 do 15:30 sati.

Podneske je moguće dostaviti i putem pošte na adresu Općinski sud u Čapljini, Ulica Ruđera Boškovića 12, 88300 Čapljina.

Predsjednica suda
Zdenka Filipović

Program manifestacije ”Lipanjske zore hrvatske Hercegovine 2016”

Bogat kulturni i zabavni program povodom 24. obljetnice ”Lipanjskih zora hrvatske Hercegovine” bit će i ove godine priređen u Čapljini, odnosno naseljima čapljinske općine.

„LIPANJSKE ZORE HRVATSKE HERCEGOVINE“ (2016. godina – obilježavanje 24. obljetnice)

02. lipnja 2016. 

19:00 sati – Promocija knjige akademika Jakova Pehara „ Svjedok vremena “(mala dvorana hotela Mogorjelo)

 

05. lipnja 2016. 

10:30 sati – Obljetnica obilježavanja Postrojbe za posebne namjene „Ludvig Pavlović“ (Polaganje vijenaca na Trgu hrvatske Slobode)

10:45 sati – Mimohod ulicama grada

11:00 sati – Sveta misa za poginule i umrle pripadnike Postrojbe (Pastoralni centar)

 

06. lipnja 2016.

19:00 sati –  Završni koncert učenika Osnovne glazbene škole – Područni odjel pri O.Š.  Vladimira Pavlovića u Čapljini  (dvorana bivšeg Doma sindikata )

16:00 sati – Otvaranje prvenstva Čapljine u tenisu – veterani (teniski teren u Čeljevu)

 

07. lipnja 2016.

10:00 sati – Sveta misa za poginule hrvatske branitelje (groblje u Ševaš Njivama)

11:30 sati – Središnji skup zahvale hrvatskim braniteljima – polaganje vijenaca (Spomen  obilježje u Počitelju)

19:30 sati – Sveta misa za poginule hrvatske branitelje

– groblje u Čeljevu –   -paljenje svijeća i polaganje vijenaca za poginule hrvatske     branitelje u II.   Svjetskom   ratu, poraću i Domovinskom ratu

20:30 sati – Kulturno – zabavni program  (dvorište Područne škole Čeljevo)

 

08. lipnja 2016.

08:00-12:00 sati – Turnir u malom nogometu – učenici P. Š. Zvirovići  (školsko igralište P. Š.   Zvirovići)

19:30 sati – Prijam za roditelje poginulih hrvatskih branitelja (Restoran “ Kod dva Ivana “)

 

09. lipnja 2016.

10:00 sati – Dan škole “ Lipanjske zore “ Višići (Priredba učenika O. Š “Lipanjske zore“ Višići. Otvaranje izložbe likovih i literarnih       radova:  učenici O. Š. Vladimira Pavlovića Čapljina i O. Š. “Lipanjske zore“ Višići), druženje djelatnika Škole i gostiju

 

10. lipnja 2016.

20:30 sati – Prikazivanje crtanog filma “ZOOTROPOLA“ (sportski centar)

 

11. lipnja 2016.

13:00 sati – Ulična košarka – Streetball Chalenge Čapljina 2016. (Sportski centar Čapljina)

18:30 sati – XIII. Smotra folklora HNŽ-a “Lijera diple nadigrala“ Čapljina 2016. (mimohod od Općine do hotela)

19:30 sati – Nastupi HKUD – a  (hotel Mogorjelo)

19:30 sati – Polaganje vijenaca poginulim hrvatskim braniteljima  (spomenik poginulim braniteljima u Višićima)

20:00 sati – Kulturno – zabavni program “Lipanjske zore da se ne zaborave“ (igralište O. Š. “Lipanjske zore“ Višići)

 

12. lipnja 2016.

09:00 sati – Međunarodni šahovski turnir “ Lipanjske zore “ Čapljina 2016. (Počitelj – restoran “ Staklo “)

 

25. lipnja 2016.

19:00 sati – XI. Pustolovna utrka – Čapljina 2016.  (cilj: kupalište „JAZ“ Struge)

Prekid u isporuci električne energije 19.05.

Elektroprivreda Hrvatske zajednice Herceg Bosne obavještava korisnike kako će u četvrtak, 19. svibnja, doći do prekida u isporuci električne energije na području općine Čapljine.

Do prekida isporuke električne energije doći će zbog planiranih radova na DV 10kV Višići te u dijelu naseljenog  mjesta Višići  neće biti električne energije u vremenu od 08:30h do 12:30h.

U slučaju ranijeg završetka radova napon će biti pušten prije navedenog vremena.

Iz Elektroprivrede HZHB zahvaljuju potrošačima na razumijevanju.

Obavijest poljoprivrednim proizvođačima za naknadu od šteta

Obavještavaju se poljoprivredni proizvođači sa područja općine Čapljina koji su imali štetu od elementarne nepogode – snijeg u 2012. godini da u zgradu općine Čapljina, soba br. 16 , prilože potrebnu dokumentaciju: kopija osobne iskaznice i transakcijski račun banke sa pečatom i potpisom banke. Rok donošenja navedene dokumentacije je od 18.01.2016. do 10.02.2016. godine.

Vlada HNŽ objavila natječaj za prijem 100 pripravnika

Vlada Hercegovačko-neretvanske županije objavila je danas javni natječaj za prijam 100 pripravnika kojima će biti omogućeno u tijelima županijske uprave odraditi pripravnički staž. Pripravnici se primaju na određeno vrijeme  u trajanju od 12 mjeseci.

Kako je u izjavi za Fenu kazao glasnogovornik Vlade HNŽ-a Pero Pavlović, natječaj kao i svi obrasci potrebni za prijavu mogu se pogledati na web stranici Vlade www.vlada-hnz-k.ba.

“Nastavljajući višegodišnju praksu prijama vježbenika u tijela županijske uprave, Vlada je i ove godine, nakon apliciranja na javni poziv za sudjelovanje u Programu zapošljavanja i sufinanciranja stjecanja prvog radnog iskustva 2015. ‘Jačanje konkurentnosti na tržištu rada – Prvo radno iskustvo 2015.’, koji je raspisao Federalni zavod za zapošljavanje, usvojila Program zapošljavanja vježbenika u 2015. godini”, kazao je Pavlović.

Po njegovim riječima, Vlada želi većem broju mladih omogućiti osposobljavanje za rad u struci i stjecanje prvog radnog iskustva u zvanju za koje su se školovali te na taj način poboljšati njihovu konkurentnost i integriranje na tržištu rada.

Javni natječaj i obrazac za prijave pogledajte OVDJE.

Od 1. studenoga počinje primjena zimskih tarifnih stavova

JP Elektroprivreda HZ HB d.d. Mostar obavještava sve svoje kupce električne energije da od 1. studenoga 2015. godine počinje primjena viših (zimskih) tarifnih stavova za obračun utroška električne energije i traje do 29. veljače 2016. godine (četiri mjeseca).

Podsjećamo kupce da se u navedenome razdoblju (za vrijeme zimskoga računanja vremena) veći dnevni tarifni stavovi primjenjuju od 7:00 h do 13:00 h i od 16:00 h do 22:00 h., dok se manji dnevni tarifni stavovi primjenjuju od 22:00 h do 7:00 h, i od 13:00 h do 16:00 h, te nedjeljom.

Vodostaji rijeka 15.10.

Prema podacima Agencije za vodno područje Jadranskog mora, Neretva je u Mostaru od ponoći 15. listopada narasla za više od četiri metra. Vodostaj u ponoć, naime, iznosio je 360 centimetara, a unatoč stagniranju i padu oko 8 sati došlo je do naglog porasta. U 12:45 sati iznosio je 835 centimetara i raste jer kiša veći dio dana neumoljivo pada. Meteorološke prognoze za područje Hercegovine predviđaju nastavak padalina i u drugom dijelu dana, te petak, a smirivanje vremena se očekuje u subotu. Mjestimično se očekuje čak do 100 litara kiše po metru kvadratnom.

Na mjernim postajama u Općini Čapljini također je zabilježen porast vodostaja, no vrijednosti nisu toliko ekstremne.

 • Rijeka Trebižat (Struge)

  Datum Vrijeme Vrijednost Trend
  15.10.2015 13:15 81
  15.10.2015 13:00 79
  15.10.2015 12:45 74
  15.10.2015 12:30 72
  15.10.2015 12:15 69
  15.10.2015 12:00 67
  15.10.2015 11:45 61
  15.10.2015 11:30 62
  15.10.2015 11:15 60
  15.10.2015 11:00 60
  15.10.2015 10:45 59
  15.10.2015 10:30 58
  15.10.2015 10:15 57
  15.10.2015 10:00 56
  15.10.2015 9:45 56
  15.10.2015 9:30 55
  15.10.2015 9:15 53
  15.10.2015 9:00 51
  15.10.2015 8:45 48
  15.10.2015 8:30 46
  15.10.2015 8:15 46
  15.10.2015 8:00 46
  15.10.2015 7:45 47
  15.10.2015 7:30 48
  15.10.2015 7:15 50
  15.10.2015 7:00 52
  15.10.2015 6:45 54
  15.10.2015 6:30 55
  15.10.2015 6:15 54
  15.10.2015 6:00 54
  15.10.2015 5:45 53
  15.10.2015 5:30 53
  15.10.2015 5:15 50
  15.10.2015 5:00 49
  15.10.2015 4:45 50
  15.10.2015 4:30 46
  15.10.2015 4:15 43
  15.10.2015 4:00 43
  15.10.2015 3:45 44
  15.10.2015 3:30 47
  15.10.2015 3:15 46
  15.10.2015 3:00 49
  15.10.2015 2:45 49
  15.10.2015 2:30 50
  15.10.2015 2:15 52
  15.10.2015 2:00 53
  15.10.2015 1:45 53
  15.10.2015 1:30 53
  15.10.2015 1:15 52
  15.10.2015 1:00 50
  15.10.2015 0:45 51
  15.10.2015 0:30 50
  15.10.2015 0:15 49
  15.10.2015 0:00 48
  14.10.2015 23:45 47
  14.10.2015 23:30 47
  14.10.2015 23:15 48
  14.10.2015 23:00 49
  14.10.2015 22:45 48
  14.10.2015 22:30 48
  14.10.2015 22:15 50
  14.10.2015 22:00 48
  14.10.2015 21:45 49
  14.10.2015 21:30 50
  14.10.2015 21:15 51
  14.10.2015 21:00 50
  14.10.2015 20:45 50
  14.10.2015 20:30 50
  14.10.2015 20:15 49
  14.10.2015 20:00 49
  14.10.2015 19:45 49
  14.10.2015 19:30 50
  14.10.2015 19:15 50
  14.10.2015 19:00 50
  14.10.2015 18:45 53
  14.10.2015 18:30 54
  14.10.2015 18:15 53
  14.10.2015 18:00 54
  14.10.2015 17:45 53
  14.10.2015 17:30 53
  14.10.2015 17:15 51
  14.10.2015 17:00 52
  14.10.2015 16:45 51
  14.10.2015 16:30 49
  14.10.2015 16:15 48
  14.10.2015 16:00 49
  14.10.2015 15:45 50
  14.10.2015 15:30 52
  14.10.2015 15:15 50
  14.10.2015 15:00 50
  14.10.2015 14:45 50
  14.10.2015 14:30 47
 • Rijeka Krupa (Karaotok)

  Datum Vrijeme Vrijednost Trend
  15.10.2015 13:30 114
  15.10.2015 13:15 105
  15.10.2015 13:00 91
  15.10.2015 12:45 90
  15.10.2015 12:30 88
  15.10.2015 12:15 87
  15.10.2015 12:00 85
  15.10.2015 11:45 84
  15.10.2015 11:30 83
  15.10.2015 11:15 84
  15.10.2015 11:00 83
  15.10.2015 10:45 82
  15.10.2015 10:30 82
  15.10.2015 10:15 81
  15.10.2015 10:00 81
  15.10.2015 9:45 81
  15.10.2015 9:30 80
  15.10.2015 9:15 79
  15.10.2015 9:00 78
  15.10.2015 8:45 78
  15.10.2015 8:30 78
  15.10.2015 8:15 79
  15.10.2015 8:00 79
  15.10.2015 7:45 79
  15.10.2015 7:30 80
  15.10.2015 7:15 81
  15.10.2015 7:00 81
  15.10.2015 6:45 82
  15.10.2015 6:30 81
  15.10.2015 6:15 81
  15.10.2015 6:00 81
  15.10.2015 5:45 80
  15.10.2015 5:30 79
  15.10.2015 5:15 79
  15.10.2015 5:00 78
  15.10.2015 4:45 77
  15.10.2015 4:30 78
  15.10.2015 4:15 78
  15.10.2015 4:00 78
  15.10.2015 3:45 78
  15.10.2015 3:30 79
  15.10.2015 3:15 79
  15.10.2015 3:00 79
  15.10.2015 2:45 79
  15.10.2015 2:30 80
  15.10.2015 2:15 80
  15.10.2015 2:00 79
  15.10.2015 1:45 78
  15.10.2015 1:30 77
  15.10.2015 1:15 77
  15.10.2015 1:00 76
  15.10.2015 0:45 76
  15.10.2015 0:30 76
  15.10.2015 0:15 75
  15.10.2015 0:00 75
  14.10.2015 23:45 75
  14.10.2015 23:30 75
  14.10.2015 23:15 76
  14.10.2015 23:00 76
  14.10.2015 22:45 76
  14.10.2015 22:30 76
  14.10.2015 22:15 76
  14.10.2015 22:00 77
  14.10.2015 21:45 78
  14.10.2015 21:30 78
  14.10.2015 21:15 78
  14.10.2015 21:00 77
  14.10.2015 20:45 78
  14.10.2015 20:30 77
  14.10.2015 20:15 77
  14.10.2015 20:00 77
  14.10.2015 19:45 77
  14.10.2015 19:30 78
  14.10.2015 19:15 78
  14.10.2015 19:00 78
  14.10.2015 18:45 78
  14.10.2015 18:30 79
  14.10.2015 18:15 79
  14.10.2015 18:00 79
  14.10.2015 17:45 79
  14.10.2015 17:30 79
  14.10.2015 17:15 77
  14.10.2015 17:00 76
  14.10.2015 16:45 76
  14.10.2015 16:30 76
  14.10.2015 16:15 76
  14.10.2015 16:00 75
  14.10.2015 15:45 75
  14.10.2015 15:30 75
  14.10.2015 15:15 74
  14.10.2015 15:00 73
  14.10.2015 14:45 73
 • Rijeka Krupa (Višići - most)

  Datum Vrijeme Vrijednost Trend
  15.10.2015 12:00 85
  15.10.2015 11:30 84
  15.10.2015 11:00 83
  15.10.2015 10:30 81
  15.10.2015 10:00 80
  15.10.2015 9:30 78
  15.10.2015 9:00 73
  15.10.2015 8:30 72
  15.10.2015 8:00 75
  15.10.2015 7:30 78
  15.10.2015 7:00 81
  15.10.2015 6:30 82
  15.10.2015 6:00 80
  15.10.2015 5:30 78
  15.10.2015 5:00 74
  15.10.2015 4:30 71
  15.10.2015 4:00 73
  15.10.2015 3:30 74
  15.10.2015 3:00 76
  15.10.2015 2:30 78
  15.10.2015 2:00 78
  15.10.2015 1:30 76
  15.10.2015 1:00 75
  15.10.2015 0:30 72
  15.10.2015 0:00 71
  14.10.2015 23:30 72
  14.10.2015 23:00 72
  14.10.2015 22:30 73
  14.10.2015 22:00 73
  14.10.2015 21:30 75
  14.10.2015 21:00 76
  14.10.2015 20:30 75
  14.10.2015 20:00 75
  14.10.2015 19:30 76
  14.10.2015 19:00 77
  14.10.2015 18:30 79
  14.10.2015 18:00 79
  14.10.2015 17:30 79
  14.10.2015 17:00 75
  14.10.2015 16:30 74
  14.10.2015 16:00 75
  14.10.2015 15:30 74
  14.10.2015 15:00 73
  14.10.2015 14:30 70
  14.10.2015 14:00 66
  14.10.2015 13:30 62

   

 • Rijeka Neretva (Gabela - most)

  Datum Vrijeme Vrijednost Trend
  15.10.2015 13:30 92
  15.10.2015 13:15 81
  15.10.2015 13:00 79
  15.10.2015 12:45 74
  15.10.2015 12:30 72
  15.10.2015 12:15 69
  15.10.2015 12:00 67
  15.10.2015 11:45 61
  15.10.2015 11:30 62
  15.10.2015 11:15 60
  15.10.2015 11:00 60
  15.10.2015 10:45 59
  15.10.2015 10:30 58
  15.10.2015 10:15 57
  15.10.2015 10:00 56
  15.10.2015 9:45 56
  15.10.2015 9:30 55
  15.10.2015 9:15 53
  15.10.2015 9:00 51
  15.10.2015 8:45 48
  15.10.2015 8:30 46
  15.10.2015 8:15 46
  15.10.2015 8:00 46
  15.10.2015 7:45 47
  15.10.2015 7:30 48
  15.10.2015 7:15 50
  15.10.2015 7:00 52
  15.10.2015 6:45 54
  15.10.2015 6:30 55
  15.10.2015 6:15 54
  15.10.2015 6:00 54
  15.10.2015 5:45 53
  15.10.2015 5:30 53
  15.10.2015 5:15 50
  15.10.2015 5:00 49
  15.10.2015 4:45 50
  15.10.2015 4:30 46
  15.10.2015 4:15 43
  15.10.2015 4:00 43
  15.10.2015 3:45 44
  15.10.2015 3:30 47
  15.10.2015 3:15 46
  15.10.2015 3:00 49
  15.10.2015 2:45 49
  15.10.2015 2:30 50
  15.10.2015 2:15 52
  15.10.2015 2:00 53
  15.10.2015 1:45 53
  15.10.2015 1:30 53
  15.10.2015 1:15 52
  15.10.2015 1:00 50
  15.10.2015 0:45 51
  15.10.2015 0:30 50
  15.10.2015 0:15 49
  15.10.2015 0:00 48
  14.10.2015 23:45 47
  14.10.2015 23:30 47
  14.10.2015 23:15 48
  14.10.2015 23:00 49
  14.10.2015 22:45 48
  14.10.2015 22:30 48
  14.10.2015 22:15 50
  14.10.2015 22:00 48
  14.10.2015 21:45 49
  14.10.2015 21:30 50
  14.10.2015 21:15 51
  14.10.2015 21:00 50
  14.10.2015 20:45 50
  14.10.2015 20:30 50
  14.10.2015 20:15 49
  14.10.2015 20:00 49
  14.10.2015 19:45 49
  14.10.2015 19:30 50
  14.10.2015 19:15 50
  14.10.2015 19:00 50
  14.10.2015 18:45 53
  14.10.2015 18:30 54
  14.10.2015 18:15 53
  14.10.2015 18:00 54
  14.10.2015 17:45 53
  14.10.2015 17:30 53
  14.10.2015 17:15 51
  14.10.2015 17:00 52
  14.10.2015 16:45 51
  14.10.2015 16:30 49
  14.10.2015 16:15 48
  14.10.2015 16:00 49
  14.10.2015 15:45 50
  14.10.2015 15:30 52
  14.10.2015 15:15 50
  14.10.2015 15:00 50
  14.10.2015 14:45 50

   

 • Rijeka Neretva (Dračevo nizvodno)

  Datum Vrijeme Vrijednost Trend
  15.10.2015 12:00 137
  15.10.2015 11:30 132
  15.10.2015 11:00 131
  15.10.2015 10:30 132
  15.10.2015 10:00 130
  15.10.2015 9:30 135
  15.10.2015 9:00 133
  15.10.2015 8:30 130
  15.10.2015 8:00 130
  15.10.2015 7:30 131
  15.10.2015 7:00 136
  15.10.2015 6:30 140
  15.10.2015 6:00 142
  15.10.2015 5:30 141
  15.10.2015 5:00 137
  15.10.2015 4:30 132
  15.10.2015 4:00 129
  15.10.2015 3:30 130
  15.10.2015 3:00 131
  15.10.2015 2:30 131
  15.10.2015 2:00 132
  15.10.2015 1:30 131
  15.10.2015 1:00 125
  15.10.2015 0:30 123
  15.10.2015 0:00 123
  14.10.2015 23:30 120
  14.10.2015 23:00 121
  14.10.2015 22:30 122
  14.10.2015 22:00 123
  14.10.2015 21:30 125
  14.10.2015 21:00 127
  14.10.2015 20:30 128
  14.10.2015 20:00 127
  14.10.2015 19:30 128
  14.10.2015 19:00 130
  14.10.2015 18:30 132
  14.10.2015 18:00 134
  14.10.2015 17:30 136
  14.10.2015 17:00 134
  14.10.2015 16:30 129
  14.10.2015 16:00 128
  14.10.2015 15:30 129
  14.10.2015 15:00 129
  14.10.2015 14:30 126
  14.10.2015 14:00 126
  14.10.2015 13:30 120

   

Na kraju apeliramo na naše čitatelje ukoliko imaju kakve informacije o eventualnim nepogodama izazvanim obilnim kišama u proteklim danima da nas kontaktiraju, ili nam pošalju izvješće ili fotografije. To možete učiniti putem kontaktnog obrasca ispod ili na email info@visici.com, te broj telefona (387) 63 746-269.

 • Kontakt

   [recaptcha]

  Šaljite nam svoje fotografije

  Dragi naši posjetitelji, ovim putem bi vas zamolili, svi koji imaju starije slike našega sela, da nam se jave, pa da te slike objavimo na portalu, kako bi mi mlađi mogli vidjeti kakvo je selo bilo prije 20, 30 ili 50 godina. U ovo se mogu ubrojiti i slike različitih generacija koje su pohađale osnovnu školu u Višićima, nastupale za nogometni, košarkaški, rukometni klub, te slike iz ranijeg kulturno-umjetničkog društva.

  Bilo bi lijepo kada bi skupili što više slika, pa da se jednoga dana organizira neka manifestacija u vidu vremenoplova ili kratkog pregleda povijesti našega sela. Ali također i zbog toga, da se mlađe generacije koliko-toliko upoznaju s prošlošću svoga sela, odnosno što, kada i gdje je nešto bilo, a sada nije. Unaprijed se zahvaljujemo svima koji će pomoći u ovoj akciji.

   [recaptcha]

   Škola nogometa ‘Višići’: Upis novih članova

   U toku su upisi u Školu nogometa ‘Višići’…

   HNK ‘Višići’ vrši upis novih članova i to 2001. godište i mlađi. Treninzi počinju već danas (četvrtak, 27. kolovoz) na stadionu ‘Čajeri’ u Višićima.

   HNK ‘Višići’ veliku pažnju posvećuje radu sa najmlađim uzrastima, a Škola nogometa jedan je od važnih stupova razvoja i stabilnosti kluba te Višići sve više ulažu u svoj omladinski pogon. Tako da u okviru Škole nogometa više od 50 djece vrijedno trenira gotovo svakodnevno, a ciljevi su značajno povećanje kapaciteta. Ove godine škola je ostvarila značajne rezultate na turnirima diljem Hercegovine te ćemo istaknuti Višiće (1. mjesto), Ljubuški (3. mjesto), Dretelj (2. mjesto), Mostar (3. mjesto)…

   U Školi nogometa djeluju četiri različite kategorije, svakodnevno se vrši upis novih polaznika, a ukoliko želite da budete dio nogometne naše obitelji obratite se koordinatorima Škole nogometa na brojeve telefona:

   063/822-741 (Josip Ilija Kalfić)
   063/746-269 (Goran Bule)
   063/769-587 (Toni Blažević)

   HNK Višići

   Postani član HNK Višići

   Od idućeg tjedna u prodaji su, kao i svake godine, sezonske (2015./2016.) članske iskaznice po cijeni od 20 KM. Osim financijske i navijačke podrške koju dajete klubu kupovinom članske iskaznice, svi članovi mogu glasati i donositi odluke na Skupštini kluba.

   Članska iskaznica ujedno vrijedi kao i godišnja ulaznica te sa njom možete besplatno gledati sve domaće utakmice HNK Višići.

   Podrži svoj klub – postani i ti član HNK Višići, prijavu članstva možete izvršiti kod članova Izvršnog odbora.
   Info na brojeve: 063/465-884 i 063/746-269; email: hnk@visici.com

   Od idućeg tjedna u prodaji su, kao i svake godine, sezonske (2015./2016.) članske iskaznice po cijeni od 20 KM. Osim…

   Posted by HNK Višići on 5. rujan 2015

   Skupština HNK Višići

   OBAVIJEST

   O sazivanju Skupštine ‘HNK Višići’ koja će se održati 23.06.2015. godine (utorak) u prostorijama Osnovne škole ‘Lipanjske zore’ Višići sa početkom u 20:00 sati. 

   Ovim putem pozivamo sve zainteresirane stanovnike naseljenog mjesta Višići, te simpatizere i članove HNK Višići da svojim prisustvom podrže rad Skupštine.

   HNK VIŠIĆI

   Sastanak MZ: Tema odašiljač

   Pozivaju se svi zainteresirani stanovnici MZ Višići na unaprijed najavljeni drugi sastanak kojem će tema biti postavljanje odašiljača HT Eroneta na zgradu HP Mostar u naseljenom mjestu Višići.

   Sastanak će se održati u prostorijama Osnovne škole „Lipanjske zore“ Višići dana19.02.2015. godine (četvrtak) sa početkom u 19:00 sati.

   MZ Višići

   Obavijest JKP

   Iz Javnog komunalnog poduzeća Čapljina obavještavaju korisnike komunalnih usluga u gradu i naseljenim mjestima gdje se organizirano prikuplja otpad četvrtkom, da će zbog nadolazećih blagdana ovo poduzeće izvršiti odvoz dana 26. 12. 2014. (petak) i 02. 01. 2015. (petak).

   Poziv na potpisivanje izjave o izmjeni Odluke o odobravanju jednokratne novčane pomoći za saniranje šteta

   Pozivaju se svi zainteresirani poljoprivredni proizvođači sa područja MZ Višići koji su pretrpili štete izazvane snijegom u veljači 2012. godine da potpišu izjavu kojom će biti suglasni da se izvrši izmjena Odluke Zapovjednika Civilne zaštite Jerke Ivankovića – Lijanovića (Broj 01/11-49/2-651-2/12 od 28.12.2012. godine) na način da se svima oštećenima nadoknadi dio štete u istom postotku od visine nastale štete.

   Potpisivanje izjava će se održati u prostorijama Osnovne škole “Lipanjske zore” Višići dana:

   • 14.04.2104.g (ponedjeljak) u vremenu od 19:00 do 20:30 sati
   • 15.04.2014.g (utorak) u vremenu od 19:00 do 20:30 sati
   • 16.04,2014,g (srijeda) u vremenu od 19:00 do 20:30 sati

   Molimo vas da obavezno ponesete važeću osobnu iskaznicu radi upisivanja podataka.

   Ukoliko netko nije u mogućnosti da u navedenim terminima prisustvuje, a zainteresiran je za potpisivanje izjave obratite se na broj mob. 063/967-920 i 063/465-884.

   MZ Višići

   Poziv MZ: Razgovor o štetama uzrokovanih snijegom 2012.

   Pozivaju se svi zainteresirani poljoprivredni proizvođači sa područja MZ Višići koji su pretrpili štete izazvane snijegom 2012. godine na sastanak na kojem će biti razgovor o istim.

   Sastanak će se održati u prostorijama Osnovne škole ”Lipanjske zore” Višići dana03.04.2014. godine (četvrtak) sa početkom u 19:30 sati.

   Izbor članova povjerenstva mjesne zajednice Višići

   Dana 22.08.2013. god. (Četvrtak) s početkom u 20:00 sati u prostoru O.Š. Lipanjske zore u Višićima održati će se izbor članova Povjerenstva Mjesne zajednice Višići. Na izborima mogu sudjelovati građani registrirani kao birači u naseljenom mjestu (mjestima) koje obuhvaća Mjesna zajednica.