Kako piše portal pogled.ba u Domanovićima se dogodio još jedan napad na nogometnog suca. Nisu se davno dogodili slučajevi progonjenja po šumama iznad Mionice suca Drage Tabaka, premlaćivanje u Ljubuškom ili drugih slučajeva napada na nogometne suce. Posljednji takav slučaj dogodio se protekle nedjelje na utakmici 5. kola Županijske lige NS-a HNŽ-a u Domanovićima između Lipanjskih zora i Iskre (2:3), a nakon što je glavni sudac Marko Sesar iz Mostara dosudio jedanaesterac u posljednjoj minuti meča za tim iz Stoca, piše Dnevni list.
Kad je utakmica završila, službeni predstavnik domaćina, Nikola Raguž krenuo je prema meni s korner zastavicom. Mislio sam da je neka šala, ali kada mi se primaknuo, udario me njome preko leđa, rekao je za Dnevni list Marko Sesar.
-Jedanaesterac je bio u posljednjoj minuti, ali se radilo o hrvačkom zahvatu i to sam morao dosuditi kaže sudac. Nikola Raguž je priznao da se incident dogodio, izrazio žaljenje, ali i rekao kako je suđenje bilo namješteno.

 

pogled.ba

Nema komentara

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena zvjezdicom su obavezna.

Možete koristiti HTML tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>