Nogometna groznica

 

Ovaj vikend (04. i 05. rujna), ljubitelji nogometa čapljinske općine moći će pogledati dvije utakmice u svojoj općini, dok će treći predstavnik (HNK GOŠK Gabela) iz ove općine na put za Orašje. Što se tiče, NK Neretve iz Metkovića i ona ide na daleko gostovanje u Benkovac.

 

Prva utakmica igra se u subotu (04. rujna, 17:00 h) na Bjelavama, gdje gostuje ekipa FK Gradine iz Srebrenika. Čapljinci idu na pobjedu i poboljšavanje gol-razlike, a u prilog tome ide im činjenica što je HNK GOŠK ovome klubu uzeo 1 bod i to u Srebreniku.

Drugi susret igra se na stadionu Čaeri, gdje će se odigrati derbi u kojem se sastaju ekipe iz vrha tablice (3. mjesto HNK Kupres i 4. HNK Višići). HNK Višići pobjedom iz ovog susreta popeli bi se u najmanju ruku na drugo mjesto. Drugi derbi susret Druge lige Jug FBiH igra se u Rodoču između HNK Branitelja i HNK Brotnja iz Čitluka. Prema tome, naši nogometaši mogli bi vrlo lako zauzeti čelnu poziciju. Zbog toga ovom prilikom pozivamo sve mještane da dođu na utakmicu i zajedno s novoosnovanom Udrugom najvijača HNK Višići ´Malčerima´ navijaju za svoj klub. Utakmica počinje u nedjelju (05. rujna) u 17:00 h. U momčad HNK Višići vraća se Ilijan Rajič (viljuškar je još ostao na remontu), a od prve minute trebao bi započeti i Nikica Raguž Weah. Trener Nikica Knežević Pegi na raspolaganju bi trebao imati Osmana Šošu i Gorana Bulu Kulija. Ovo su sjajne vijesti za stratega i nekadašnjeg igrača HNK Višići, jer upravo ovi igrači nisu nastupali u Kamešnici gdje je izborena pobjeda. Prema tome, za očekivati je napadački nogomet u kojem će uživati svi koji dođu na Čaere.